به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماکودا نوعی کتلت مراکشی تند و خوشمزه است. این غذا با سیب زمینی، فلفل، تخم مرغ و تخم گشنیز تهیه میشود.
کتلت مراکشی یک غذای ساده و فوری است که میتوانید به عنوان ناهار، شام یا افطار آن را درست کرده و همراه با سالاد و ترشی میل کنید. ماکودا ظاهری شبیه به کیک سیب زمینی دارد و از غذاهای خیابانی مراکش محسوب میشود.
فوت و فن درست کردن یک کتلت خوشمزه
۱- برای اینکه کتلت بدبو نشود حتما آب سیب زمینی خام را بگیرید.
۲- اگر میخواهید از سیب زمینی پخته استفاده کنید حتما باید آن را رنده کنید. اما اگر سیب زمینیهای شما خام هستند آنها را با چرخ گوشت چرخ کرده و آبشان را بگیرید.
۳- کتلت مراکشی گوشت ندارد. اما اگر میخواهید به دستور پخت گوشت اضافه کنید حتما از آرد نخودچی استفاده کنید.
۴- از آرد سوخاری و گندم استفاده نکنید، چون باعث خمیر شدن کتلت میشوند.
۵- خوب است که بدانید کتلتی که با سیب زمینی خام پخته میشود روغن کمتری مصرف میکند و سالمتر است.
۶- برای سرخ کردن کتلت با سیب زمینی پخته به روغن بیشتری احتیاج دارید بنابراین حتما پس از سرخ شدن کتلتها آنها را روی کاغذ روغنگیر یا دستمال قرار داده تا چربی مازاد آنها گرفته شود.
۷- از ترخون و مرزه به عنوان چاشنی کتلت استفاده کنید. کتلت شما را خوش عطر و لذیذ میکنند.
۸- اگر میخواهید نهایت لذت را از خوردن کتلت ببرید حتما همراه با آن نان بولکی، پیاز و جعفری، سس گوجه تند و خیارشور نوش جان کنید.
۹- استفاده از گوشت بدون چربی باعث خشک شدن کتلتها میشود. بهتر است از گوشت نیم چرب استفاده کنید.
۱۰- زیره طعم متفاوتی به کتلت شما میدهد. استفاده از زیره آسیاب شده در کتلت طبع سرد گوشت و سیب زمینی را خنثی میکند.
مواد لازم
سیب زمینی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر (ریز خرده شده): ۲ حبه
زیره (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
برگ گشنیز (خرد شده): یک مشت
آرد: حدود یک پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
مراحل پخت
سیب زمینیها را در آب بپزید تا نرم شوند.
سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید.
تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
گلولههایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلطانید.
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلتها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
کتلتها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/