به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یلدا یکی از شبهایی است که باید برایش برنامه خاصی تدارک دید! دسر شب یلدا را معمولا همه دوست دارند، چون قرار است دسری متفاوت با مزهای یلدایی پخته شود؛ در این مقاله از مجموعه مقالات آشپزی آکاایران، طرز تهیه آش زغال اخته ترش و خوشمزه مخصوص شب یلدا را آموزش میدهیم. اگر میخواهید یکی از بهترین پیش غذاهای شب یلدا را بپزید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
زغال اخته:یک کیلوگرم
پیاز متوسط:سه عدد
سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید:۵۰۰ گرم
رشته آش:نصف یک بسته
آب:دو لیتر
لوبیا چیتی:دو پیمانه
نمک و فلفل:به میزان لازم
روش پخت آش زغال اخته
پیازها را خرد کرده و سرخ کنید. سبزی را پس از شستن خرد نموده و کنار بگذارید. لوبیا را که از شب قبل خیس کرده اید بپزید. زغال اخته و پیاز را داخل دو لیتر آب بریزید، لوبیا پخته شده را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزند. در مرحله آخر سبزیهای خرد شده و نمک و فلفل را بیافزایید و رشته آش را خرد کنید و داخل آش بریزید و اجازه دهید تا جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد آش زغال اخته
آش زغال اخته جزو آش و حلیم میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت و ۰ دقیقه میباشد.
آش زغال اخته را میتوانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: آکاایران
انتهای پیام/