یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: استفاده از موادضدعفونی کلر دار مانند وایتکس درصد بیشتری از ریه را تخریب می‌کند.

حسن اکبری، متخصص آسیب شناسی سلولی و طب سنتی ایرانی اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: اولین سد دفاعی بدن در مقابل عفونت‌های ویروسی سیستم ایمنی بدن است؛ به طوریکه در مرحله اول یک آسیب ۲۰ درصدی به لوب‌های تحتانی و میانی ریه‌ها وارد می‌کند.
 
او افزود: این روز‌ها با تاییدشدن مبتلایان به ویروس کرونا در ایران و الزام به استفاده از ضدعفونی کننده‌، میزان استفاده از آن‌ها بسیار افزایش یافته است اما در بعضی مواقع از ضدعفونی کننده ها به درستی استفاده نمی‌شود.
 
این متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: بر اساس راهنمایی‌های سازمان جهانی بهداشت  مربوط به ضد عفونی سطوح مختلف اعم از در، دیوار، دستگیره، لباس و تخت مریض با محلول‌های کلر دار  از محلولی مانند وایتکس استفاده می‌شود. 

اکبری درباره میزان آسیب پذیری ریه توسط محلول‌های کلر دار بیان کرد: اگر شما در یک محیط بسته کوچک مانند حمام قرار بگیرید و فقط نیم لیتر وایتکس را به در و دیوار حمام بریزید؛ بعد از گذشت ۳۰ دقیقه ریه‌های یک فرد سالم آسیب جدی می‌بیند و در بعضی موارد فرد دچار بیهوشی خواهد شد.
 
او تصریح کرد: شخصی که به ویروس کرونا مبتلا شده تنها ۲۰ درصد از ریه درگیر ویروس کرونا است، اما زمانی که با موادضدعفونی کلردار مانند وایتکس محل نگهداری بیمار ضدعفونی می‌شود؛ میزان آسیب پذیری و کشندگی آن از ویروس کرونا بیشتر خواهد شد.

اکبری توصیه کرد: ضدعفونی کننده‌های طبیعی مانند آب نمک (نمک ارگانیک) غلیظ و یا سرکه به راحتی ویروس را از بین خواهند برد.
 
این متخصص آسیب شناسی سلولی و طب سنتی گفت: همچنان توصیه ما این است که در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها و همچنین در منازل و خیابان‌ها از این موادضدعفونی کلر دار استفاده نکنید و برای جایگزین می‌توانید محلول آب نمک ارگانیک غلیظ (سنگ نمک) را تهیه کنید تا ریه‌ با مشکل جدی رو به رو نشود.

فراهم بودن مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی در برابر کرونا

او تاکید کرد: با توجه به استفاده موادضدعفونی کلردار و مشکلات مربوط به امور تغذیه تمام مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا فراهم است.

اکبری گفت: گاز کلر اولین سلاح شیمیایی بود در جنگ جهانی اول که توسط آلمانی‌ها در این جنگ استفاده شد و ۵ هزار نفر به دلیل گاز کلر کشته شدند. یکی از دلایل ما مبنی استفاده نکردن از گاز کلر به خصوص در اتاق بیماران، بخاطر سمی و کُشنده بودن این گاز است.

او افزود: در مبارزه با ویروس کرونا سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است، زیرا ما چندین رده دفاعی در سیستم ایمنی بدن را مشاهده می‌کنیم و اولین رده ماکروفاژ‌ها یا بیگانه خوار‌ها هستند و سلول‌های دندریتیک نیز قلمداد می‌شوند که واکنش‌های این گروه از سلول‌های ایمنی بدن غیراختصاصی و با صرف انرژی بالایی صورت می‌گیرد.

متخصص آسیب شناسی سلولی تشریح کرد: به دلیل مصرف انرژی بالا توسط سلول‌های فوق و همچنین فعال سازی لنفوسیت‌های T و B جهت برخورد و مبارزه اختصاصی باید میزان انرژی بدن کافی باشد تا بتواند تمام رده ها را علیه این ویروس فعال کند؛ بنابراین نوع تغذیه مردم جهت تامین انرژی بدن بسیار مهم است.

او ادامه داد: مشکلی که در تغذیه مردم وجود دارد مواد نگهدارنده است، برای مثال نانی که مصرف می‌شود بدون سبوس است و یا آب مصرفی حاوی کلر فراوان است، همچنین نمک مورد استفاده حاوی ید مولکولی سمی است و خمیر دندان‌ها حاوی فلوئور سمی است؛ بنابراین تمام مقدمات برای تضعیف سیستم ایمنی بدن فراهم است.

اکبری در پایان گفت: تمام راه حل مبارزه با ویروس کرونا سمپاشی و ضدعفونی کردن با موادضدعفونی کلردار نیست، بلکه باید موادی ارگانیکی  و اصلاح تغذیه با غذا‌های سنتی بجای غذا‌های فست فودی برای تقویت سیستم ایمنی انجام شود.
بیشتر بخوانید: چگونه کرونا را به آشپزخانه‌هایمان راه ندهیم؟
لازم ذکر است استشمام ضدعفونی کننده وایتکس به ریه‌ها آسیب جدی می‌رساند؛ شش‌ها را سفید و  تنفس را سخت می‌کند، همچنین تب ولرز به همراه دارد. در منزل و محل کار به هیچ عنوان از محلول ضدعفونی وایتکس واب استفاده نکنید چراکه گاز موجود در وایتکس بسیار قوی و کشنده است.
 
وایتکس پوست دست را می‌سوزاند وریه‌ها و شش‌ها را در زمان بسیار کوتاه از بین می‌برد و شخص را به کام مرگ می‌کشاند. ‎استشمام وایتکس حتی به مقدار یه قطره در یک لیتر آب، باعث مرگ زودرس می‌شود که امروز بنام مرگ کرونایی نسبت داده شده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زینب
۱۲:۵۶ ۱۸ شهريور ۱۴۰۱
اگه وایتکس رو مستقیم بخوری چقدر طول میکشه بمیری؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۱ ۱۵ فروردين ۱۴۰۱
چقدر مفید بود ولی اینها را افراد کمی درک میکنند❤
Iran (Islamic Republic of)
کورش
۱۰:۵۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۹
وقتی یک سیستم کشور با چنین ضعفی روبروست وضعیت مردم مشخص است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۶ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
باسلام بنده چهل سال است در منزل برای بردن لکه سفید کردن ظروف وضد عفونی کردن ظروف بیمار داخل منزل ازوایتکس استفاده می کنم فقط با سایر شوینده ها مخلوط نمی کنم در ضمن اگر اینقدر خطر ناک است چرا باید تلویزیون ایران برای ضد عفونی کردن آموزش بده
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۸:۲۸ ۰۹ فروردين ۱۳۹۹
با سلام وتشکر اگر یک قطره وایتکس در یک لیتر آب (1000سانتیمتر مکعب ) باعث مرگ زودرس شود میزان کلر در آب آشامیدنی بیش از این است پس اکنون تمام مردم باید درحال مرگ باشند هر 30 قطره آب حدود یک سانتیمتر مکعب است (ویکی پدیا) به نظر میرسد آقای دکتر اکبری در محاسباتش اشتباه کرده باشد لطفا چنانچه امکان پذیر است به نامبرده اطلاع بفرمایید . با احترام وتشکر .. علی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۵ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
واقعا مسئولین بهداشت و درمان باید فکری برای ضد عفونی کردن فضای بیمارستان ها غیراز کلر و وایتکس بکنند چون وقتی آدم فکرش و میکنه که بیماران چجوری اون بوی نامطبوع و آزاردهندۀ شیمیایی رو به اجبار باید تحمل کنند واقعا ناراحت کننده س.
United States of America
ناشناس
۱۵:۱۵ ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
تحمل نمی کنن... خیلی ها در همین شرایط اخیر کرونا بر اثر همین ضد عفونی کننده ها توی بیمارستان فوت شدن و به نام کرونا دفن شدن متاسفانه. مدارکش موجوده.
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۷:۴۸ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
پس چرا تولید می شود این وایتکس مرگ خاموش ؟!!! چرا جلوی تولید و پخش و توزیع آن را دربازار نمی گیرید حالا که انقدر خطر ناک و کشنده است ؟!!! .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۰ ۰۶ فروردين ۱۳۹۹
استفاده از وایتکس قواعد خاص خودشو داره که متاسفانه اطلاع رسانی ضعیفه و به فکر منافع خودشونن تولید کنندها
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۷:۳۴ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
یک شاهد عینی که وجود دارد ان است که،
در صورت کارایی داشتن نمک و سرکه بر ویروس کووید۱۹ ، در حالی که تقریبا همه دنیا در تامین مواد ضدعفونی کننده در مضیقه هستند، چرا تا کنون هیچ شرکتی در دنیا اقدام به تولید، بسته بندی و عرضه محلول ضدعفونی کننده مختص به کرونا با استفاده از نمک یا سرکه ، نکرده است؟
پاسخ به این پرسش، میتواند خود دلیلی بر نفی موضوع باشد.
United States of America
ناشناس
۱۵:۱۷ ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
ببخشید ولی چه ربطی داشت آخه؟ چون نمک و سرکه ارزان و به وفور یافت میشه در هر خونه ای. اونوقت کی جیب این بندگان خدا رو پر کنه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۵ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
مرجع علمی استفاده از نمک و سرکه در کشتن ویروس کرونا کجاست؟ ظاهرا کارایی این دو ماده به عنوان ضد عفونی کننده چندین بار توسط مقاله های مختلف از مراکز علمی دنیا رد شده است. سرچ کنید به انگلیسی و مقاله های دانشگاه ها را در مورد سطح کارایی سرکه و نمک در از بین بردن ویروس کرونا را بخوانید. طبق گزارش شما یعنی ایشون الان رفتن ازمایشگاه با نمک و سرکه ضد عفونی انجام دادن و کشتن این ویروس خاص ، کرونا ، با این مواد موفقیت امیز بوده؟ باچه غلظتی بوده؟ و در چه مدت زمان تماس ؟ خوب چرا مقاله نمیدید ودنیا را با این کشف از هر چه سریعتر نجات امدن از شر ویروس نجات نمیدهید؟
United States of America
ناشناس
۱۵:۱۸ ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
چقدر زود مقاله دادن... باریکلا.... خنده داره واقعا...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۴ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
چرا این مطالب رو از همون روز اول نمی گویید و بعد از گذشت اینهمه روز دارید اینها رو می گویید؟
United States of America
ناشناس
۱۵:۱۸ ۱۷ فروردين ۱۳۹۹
منافع عزیزم. منافع
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۱ ۰۵ فروردين ۱۳۹۹
سرکه و نمک ک میگفتن تاثیر نداره
Japan
ناشناس
۲۰:۲۵ ۱۰ فروردين ۱۳۹۹
منظور دکتر اکبری سرکه و نمک ارگانیک هست نه سرکه و نمکی که الان تو بازار هست
Iran (Islamic Republic of)
Sadegh
۱۹:۰۶ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
کرونا فقط با الکل و مواد ضدعفونی کنندگی ۹۹ درصد روی سطوح از بین میره
واکسنش هنوز یافت نشده
مواظب باشید
وایتکس یک محلول ضد عفونی پ کننده با خاصیت سفید کنندگی هست که بر روی سطوح سنگی سفید یا کف اتاق یا سرویس بکار میبرند
بهیچ عنوان با تیرک قاطی نکنین که درجا نفس تنگی بجا میاره و احتمال مرگ در ۴ دقیقه رو بهمراه داره
جهت اطلاع.
آخرین اخبار