متخصصان ارتوپدی معتقدند بهداشت اسکلت و عضلات باید برای تمام افراد جامعه به خصوص بیماران کرونایی در این روزها به طور کامل رعایت شود‌.

ذبیح الله حسن زاده متخصص ارتوپدی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در روز های قرنطینه خانگی باید مراقبت‌های بهداشتی ویژه برای سیستم اسکلتی عضلاتی صورت بگیرد. یکی از مهم‌ترین نکات، مربوط به انجام ورزش و تحرکات لازم در خانه می شود. همچنین استفاده از پروتئین، ریزمغذی‌ها، مکمل های مناسب و در صورت دسترسی آفتاب را برای سلامت سیستم اسکلتی حتما در برنامه های روزانه خود داشته باشید.

او در خصوص نقش ویتامین D در روزهای قرنطینه خانگی بیان کرد: نقش ویتامین D در این روزها به جهت سلامتی استخوان ها ،عضلات و جلوگیری از سوء تغذیه در ۵ گروهی که با آن اشاره می شود بسیار مهم و سرنوشت ساز است.

این متخصص ارتوپدی یادآوری کرد: ۵ گروهی که باید به مصرف ویتامین D توجه بیشتر داشته باشند شامل موارد زیر می شوند:

۱.خانم های باردار یا بانوانی که در دوره شیر دهی قرار دارند.

۲.کودکان در حال رشد به ویژه سن زیر ۴ سال.

۳.سالمندان که در معرض پوکی استخوان قرار دارند.

۴.ورزشکاران

۵.افرادی که داروهای خاص مانند کورتن و ضدتشنج مصرف می کنند.

ویتامین ها


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ علت افزایش جوش‌های صورت در روزهای کرونایی


حسن زاده مطرح کرد: ویتامین D به عنوان یک عامل تعیین‌کننده برای سلامتی استخوان، جلوگیری از پوکی استخوان و جلوگیری از پرانتزی شدن زانو به خصوص برای کودکان زیر ۴ سال محسوب می شود. بنابراین ویتامین D نیاز اصلی استخوان ها است که جذب کلسیم را افزایش می دهد و همچنین سلامت سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

او مطرح کرد: ویتامین D با توجه به تنوع تغذیه ای در مواردی مانند: لبنیات،سبزیجات،قارچ، غلات،پرتقال،ماهی کامل سرخ و پخته شده و زرده تخم مرغ آب پز وجود دارد و به تقویت سیستم استخوانی بدن کمک می کند.

این متخصص ارتوپدی در پایان تصریح کرد: باید به این نکته توجه داشت که نیاز روزانه بدن به این ویتامین ۴۰۰  واحد است و در روزهای قرنطینه خانگی باید مراقب باشیم کمبود این ویتامین به سوء تغذیه تبدیل نشود و در قسمت اسکلتی عضلاتی بدن با مشکل رو به رو نشویم.

بیشتر بخوانید: ۱۰ نکته تغذیه‌ای برای بهبود یافتگان کرونا

بیشتر بخوانید: کودکان هم می‌توانند به ویروس کرونا مبتلا شوند

یشتر بخوانید: چالش حفظ سلامت در خانه چیست؟

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار