عاطفه صوفی کارشناس تغذیه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: در فصل بهار از هر نوع مواد غذایی استفاده نکنید چون برخی از سبزیجات آلرژی زا هستند.
صوفی با بیان به اینکه مصرف ماهیهای چرب مانند سالمون اسیدهای چرب امگا۳دارد و باعث کم شدن برخی علائم آلرژی میشود افزود: مصرف قارچ و گوجه فرنگی و کرفس باعث سوزش گلو و آبریزش بینی در فصل بهار میشود که باید مصرف آنها کاهش یابد.
صوفی گفت: مصرف قارچ، گوجه فرنگی، کرفس، باعث افزایش هیستامین در بدن و تشدید علائم آلرژی میشود.
او با اشاره به اینکه حساسیت فصلی از راه تنفس، خوردن و آشامیدن وارد بدن میشود گفت: مصرف ویتامینB,ویتامین A و چای سبز به دلیل آنتی اکسیدان علائم التهابی را کاهش میدهد.
انتهای پیام/م