به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه سیب شکلاتی کاراملی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
ترافل به مقدار لازم
سیخ چوبی ۴ عدد
خامه ۲ قاشق غذا خوری
شکلات (شکلات کاراملی) ۵۰ عدد
سیب (متوسط) ۴ عدد
طرز تهیه:
شکلاتها را به مدت سه دقیقه داخل ماکروویو روی حرارت بالا قرار دهید تا آب شوند و هر یک دقیقه آنها را هم بزنید تا کارامل کاملا آب و یکدست شود.
داخل هر سیب یک سیخ چوبی فرو کنید و سیبها را به وسیله سیخ داخل کاسه کارامل فرو ببرید و بیرون بیاورید و اجازه دهید که شکلاتهای اضافه از روی سیب بریزد و بعد روی یک کاغذ پوستی قرار دهید تا اینکه خنک شوند.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/