به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه تافی های بادامی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره ۲ قاشق غذا خوری
عسل ۳ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر (یا شکر قهوه ای) به مقدار لازم
پودر شکلات تلخ (یا کاکائو) به مقدار لازم
بادام هندی به مقدار لازم
طرز تهیه:
بادام هندیها رو ۱۰ دقیقه در فر با ۳۶۰ درجه فارنهایت تفت میدیم. گاهی هم میزنیم که نسوزد.
کره را باعسل و وانیل در ظرفی روی حرارت قرار میدیم تا به رنگ کهربا دربیاد.
بادامها رو داخل مخلوط عسل میریزیم تا کاراملی بشن.
بعد داخل مخلوط پودر کاکائو و شکر میچرخانیم و جدا از هم در ظرفی میچینیم تا سرد و ترد بشن.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/