تولید ۳۵۰ سالانه تن قارچ خوراکی در آمل

مدیر جهاد کشاورزی از توان تولید ۳۵۰ تن قارچ خوراکی در ۳۷ واحد تولیدی شهرستان آمل خبر داد.

تولید ۳۵۰ سالانه تن قارچ خوراکی در آملبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی از توان تولید ۳۵۰ تن قارچ خوراکی در ۳۷ واحد تولیدی شهرستان آمل خبر داد و گفت: تولید قارچ خوراکی شهرستان آمل در سطح ۲۶ هزار متر مربع در واحد‌های صنعتی و به صورت مشاغل خانگی به میزان ۳۵۰ تن انجام می‌شود.

او افزود: آموزش جوانان و علاقه‌مندان ضمن ارتقاء سطح تولید و تامین نیاز جامعه به قارچ خوراکی می‌تواند موجب تولید پایدار و اشتغالزایی شود.  

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه  همه قارچ‌ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ‌های غیرخوراکی و سمی می‌توانند کشنده باشند، گفت: به مصرف کنندگان توصیه می‌شود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.


بیشتر بخوانید: قارچی که مرگ به ارمغان آورد


انتهای پیام/ م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار