معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت : از این پس هیچ تسهیلات اشتغالزایی خردی، خارج از زنجیره‌های ارزشی که در استان تعریف شده پرداخت نخواهد شد .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛هدایت حاتمی معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه با تاکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به صورت ساماندهی شده، گفت : پرداخت این تسهیلات خارج از زنجیره‌های ارزشی که تعریف کردیم فایده‌ای نخواهد داشت و فقط باعث از دست رفتن منابع می‌شود.

او گفت : قصد نداریم با پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به صورت پراکنده، بیکاران کرمانشاه را به بیکار بدهکار تبدیل کنیم.

معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه مشاغل خانگی و خرد نیز باید به صورت کلونی ایجاد شود تا بتوانند با یکدیگر هم‌افزایی داشته باشند، افزود: فعالیت انفرادی باعث می‌شود افراد برای بازاریابی و فروش و همچنین جابجایی تولیدات خود با مشکل مواجه شوند.

حاتمی به تعهد ایجاد ۱۵ هزار شغل از سوی بنیاد برکت در بازه زمانی سه سال اشاره کرد و گفت: از آنجایی‌که سال گذشته عملا فقط ۷۵۹ نفر از این اشتغال محقق شد، تقاضا داریم امسال برای ایجاد ۱۰ هزار شغل هدفگذاری شود و به علاوه بنیاد برکت برای فعالیت‌های اشتغالزایی خود از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی هم استفاده کند.

او خواستار ورود بنیاد برکت برای ایجاد اشتغال در روستا‌های کوچک با جمعیت زیر ۲۰ خانوار شد و افزود: روستایی که فقط ۲۰ خانوار جمعیت در آن باقی مانده، حتما مشکلاتی دارد.

 معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه،گفت: تنها از این طریق می‌توان به هدف واقعی بنیاد برکت که ایجاد عدالت و توسعه در روستا‌ها است، برسیم.

 نماینده بنیاد برکت استان کرمانشاه با اشاره به ایجاد ۷۵۹ فرصت شغلی در استان در سال گذشته، از هدف‌گذاری برای ایجاد ۲۵۰۰ طرح در سال جاری با اشتغالزایی ۵۶۱۰ نفر خبر داد که در چند رسته اولویت‌دار شامل صنایع دستی، گیاهان دارویی، فرش، زنبور عسل، پرورش بوقلمون، دام سبک و سنگین و ... انجام خواهد شد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.