شهاب اولیایی رژیمشناس و متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در صورتی که ساعتهای مربوط به دوران قرنطینه مدیریت نشود، در خانه ماندن به در آشپزخانه ماندن تبدیل میشود. بعضی افراد برای رفع بیحوصلگی، برای مصرف انواع وعدههای غذایی مدام به یخچال آشپزخانه مراجعه میکنند. دوران قرنطینه به دلیل دریافت پراکنده مواد غذایی با حجم بالا به خصوص مصرف تنقلات، افراد را در معرض اضافه وزن و چاقی قرار میدهد، در صورتی که اگر زمان خود را مدیریت کنند با کاهش این اتفاق روبرو میشوند.
او در ادامه افزود: مقارن شدن ماه مبارک رمضان و دوران قرنطینه باعث شده است که این ماه برای بسیاری از افراد با اضافه وزن همراه باشد. امکان اضافه وزن و چاقی در ماه مبارک رمضان وجود دارد که از مهمترین دلایل آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
_ کاهش ساعت فعالیت و ورزش
_ بی حالی بعد از مصرف افطار
_ مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده
_ مصرف خوراکیهای قندی و شیرین مانند زولبیا و بامیه
_ مصرف زیاد نمک و غذاهای شور (افزایش وزن کاذب)
_ پرخوری در وعدههای افطار، شام و سحر با دیدگاه تقویت سیستم ایمنی بدن
بیشتر بخوانید: بلاهایی که مصرف زولبیا و بامیه بر سر بدن میآورد
اولیایی تصریح کرد: این موارد از جمله علل افزایش وزن در دوران قرنطینه و ماه مبارک رمضان محسوب میشوند. توصیه میشود برای پیشگیری از افزایش وزن در دوران قرنطینه و ماه رمضان به موارد زیر توجه شود:
_ مدیریت زمان در دوران قرنطینه و برنامه ریزی مناسب
_ بی تحرکی خود را با برنامه ریزی ورزشی اصلاح کنیم
_ مصرف غذا در وعدههای افطار، شام و سحر در حد تعادل و مناسب صورت گیرد
_ پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و سرخ کردنی
_ پرهیز از مصرف غذاهای پرقند و شیرین (محدودیت مصرف برای خوراکیهای ماه مبارک مانند زولبیا و بامیه)
این رژیم شناس و متخصص تغذیه گفت: در نهایت با رعایت موارد ذکرشده در دوران قرنطینه و ماه مبارک رمضان، میتوان از افزایش وزن ناخواسته جلوگیری و سلامت سیستم ایمنی بدن را حفظ کنیم.
بیشتر بخوانید:
توصیههایی برای مبتلایان به بیماریهای گوارشی
شناسایی پادتنی که در درمان کرونا مؤثر است
در روزهای قرنطینه خانگی ورزش کردن را فراموش نکنید
انتهای پیام/