به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت تا صبح امروز (یکشنبه) شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به پنج میلیون و ۴۰۴ هزار و ۶۴۸ نفر افزایش یافته است. همچنین شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به این ویروس به ۳۴۳ هزار و ۹۸۲ نفر و شمار بهبود یافتگان به دو میلیون و ۲۴۷ هزار و ۲۵۰ تن رسیده است.
با آنکه شمار مبتلایان به کرونا در برخی کشورها سیر نزولی دارد، اما در برخی دیگر از کشورها بر آمار مبتلایان روز به روز افزوده میشود. در برخی کشورها علیرغم ادامه همهگیری، محدودیتهای کرونایی کاهش یافته است.
آمریکا، برزیل، روسیه، اسپانیا، انگلیس، ایتالیا، فرانسه، آلمان، ترکیه و ایران به ترتیب در ردههای اول تا دهم جدول کشورهای آلوده به ویروس کووید-۱۹ قرار دارند.
جدیدترین خبرها درباره وضعیت کشورهای آلوده به ویروس کرونا و شمار مبتلایان جهانی را در زیر بخوانید:
تحقیقات ساندی تایمز نشان میدهد تاخیر ۳ هفتهای نخستوزیر انگلیس در مقابله با شیوع کرونا در این کشور به بهای جان هزاران نفر تمام شده است.
شمار مبتلایان به کرونا در فرانسه به ۱۸۲ هزار و ۵۸۴ نفر و قربانیان به ۲۸ هزار و ۳۶۷ نفر افزایش یافت.
همچنین تعداد افرادی که بر اثر این بیماری در بیمارستان بستری هستند به ۱۷ هزار و ۱۸۵ نفر رسید.
تعداد قربانیان بیماری کشنده کرونا در ایتالیا با ۵۰ نفر افزایش به ۳۲ هزار و ۷۸۵ نفر رسید.
همچنین تعداد مبتلایان به این بیماری نیز با ۵۳۱ نفر افزایش به ۲۲۹ هزار و ۸۵۸ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت سوریه اعلام کرد با مبتلا شدن ۱۶ نفر از شهروندان سوری به ویروس کرونا تعداد مبتلایان به ۸۶ نفر افزایش یافت.
این در حالی است که تعداد جان باختگان کرونا در سوریه به ۴ نفر و بیماران تحت درمان نیز به ۴۱ نفر رسیده است.
همچنین تعداد بهبود یافتگان در سوریه نیز ۴۱ نفر اعلام شده اند.
اولیویه وران، وزیر بهداشت فرانسه با استناد به نتایج یک بررسی معتبر در خصوص آثار سوء مصرف داروی تجویزی ترامپ برای کرونا موسوم به «هیدورکسی کلروکین» بر بیماران کرونایی، خواستار تجدیدنظر در قواعد تجویز آن در فرانسه شد.
روزنامه انگلیسی گاردین نوشت در حالی که سیاهپوستان تنها ۳۰ درصد جمعیت شهر شیکاگو در آمریکا را تشکیل میدهند، ۶۰ درصد آمار مرگ و میر ناشی از ویروس کشنده کرونا در آمریکا متعلق به این جامعه است.
این موضوع نشاندهنده نابرابریهای نژادی است که از مدتها قبل از بحران کرونا در ایالات متحده آمریکا وجود داشته است.
این در حالی است که بیماری کرونا ممکن است نابرابریهای موجود را در شهر شیکاگو که سومین شهر بزرگ آمریکاست را بیش از این تشدید کند.
انگلیس در رتبه پنجم جهان و پس از اسپانیا دوم در اروپا در شمار مبتلایان به کرونا قرار دارد.
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در انگلیس با مبتلا شدن ۲ هزار و ۴۰۵ نفر دیگر به ۲۵۹ هزار و ۵۵۹ نفر افزایش یافت.
این در حالی است که با جان باختن ۱۱۸ نفر دیگر در این کشور اروپایی تعداد قربانیان این ویروس کشنده به ۳۶ هزار و ۷۹۳ نفر رسیده است.
بوریس جانسون، نخستویز انگلیس اعلام کرد که مدارس این کشور از آغاز ماه میلادی آتی یعنی ژوئن (۱۲ خرداد) به صورت ایمن بازگشایی خواهد شد.
کوین هاست، مشاور ارشد اقتصادی کاخ سفید تاکید کرد که نرخ بیکاری در آمریکا تا زمان انتخابات ریاستجمهوری ماه نوامبر همچنان ۲ رقمی باقی خواهد ماند. این مسئله میتواند به کاهش جدی آرای جمهوریخواهان و دونالد ترامپ منجر شود.
براساس آخرین آمار وزارت کار آمریکا که روز پنجشنبه منتشر شده حدود ۳۸.۶ میلیون نفر از زمان آغاز محدودیتهای ناشی از ویروس کرونا در ماه مارس، شغل خود را از دست دادهاند. بسیاری از این افراد علیرغم ثبت درخواست برای دریافت مزایای بیکاری، از هیچ حقوقی بهرهمند نشدند.
بر اساس آخرین آمار جهانی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا با مبتلا شدن ۴ هزار و ۴۷۷ نفر دیگر به یک میلیون و ۶۷۱ هزار و ۳۰۵ نفر رسید و همچنین ۹۸ هزار و ۷۷۳ نفر نیز بر اثر این بیماری کشنده در ایالات متحده جان خود را از دست داده اند.
وزارت بهداشت عربستان از ابتلای ۲۳۹۹ نفر به ویروس کرونا و مرگ یازده نفر دیگر در اثر ابتلا به این ویروس خبر داد.
این وزارتخانه تعداد کسانی را که پس از ابتلا به کووید-۱۹، سلامت مجدد خود را به دست آورده اند ۲۲۸۴ نفر اعلام کرده است.
امارات متحده عربی اعلام کرد ۷۸۱ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور شناسایی شده و آمار کل مبتلایان در این کشور به ۲۹،۴۸۵ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت افغانستان امروز از شناسایی ۵۸۴ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا خبر داد که به این ترتیب آمار کل مبتلایان در این کشور به ۱۰،۵۸۲ نفر رسید. در طول شبانه روز گذشته دو نفر نیز بر اثر این بیماری جان باختهاند.
وزارت بهداشت سنگاپور روز یکشنبه از ۵۴۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در سنگاپور به ۳۱ هزار و ۶۱۶ مورد رسید.
وزارت بهداشت سنگاپور همچنین اعلام کرد بیشتر موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور از کارگران مهاجر هستند که در خوابگاهها زندگی میکنند.
روسیه اعلام کرد امروز ۸۵۹۹ مورد جدید ابتلا به کرونا را شناسایی کرده است. همچنین ۱۵۳ مورد فوت ناشی از کرونا نیز در این کشور ثبت شده است. به این ترتیب آمار کل مبتلایان به کرونا در روسیه به ۳۴۴۴۸۱ نفر رسیده و شمار قربانیان نیز ۳۵۴۱ نفر شده است.
گردشگران انگلیسی به دلیل شیوع بالای ویروس کرونا در این کشور، اجازه ندارند که پس از باز شدن مرزهای یونان و قبرس به روی گردشگران، وارد این کشورها شوند.
پلیس نیویورک اعلام کرد چهل و سومین مأمور خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده است. طبق آمارها ۵،۷۳۹ نفر از نیروهای پلیس نیویورک به کرونا مبتلا شدهاند.
استان دیوانیه عراق همه ورودیهای این استان را در چارچوب مقابله با ویروس کرونا بست و مقررات منع آمد و شد برقرار کرد.
ستاد بحران استان دیوانیه اعلام کرد «از جمله تصمیمات اتخاذ شده تشدید منع آمد و شد ۲۴ ساعت قبل از نخستین روز عید فطر تا روز جمعه آینده است و همه ورودیهای این استان و راههای خروجی به روی افراد و خودروها بسته میشود».
این بیانیه افزود: «همچنین مقرر شد مساجد و حسینیهها بسته شوند و برای حفظ سلامتی و جان مردم اجازه اقامه نماز عید فطر داده نمیشود. علاوه بر این همه فروشگاهها از روز شنبه تعطیل میشوند».
تایوان امروز برای چهارمین بار در ماه جاری میلادی هیچ مورد ابتلا و مرگ و میر کرونایی را گزارش نکرد و به این ترتیب آمار کل مبتلایان همچنان ۳۰۴۰ نفر و قربانیان ۵۶ نفر باقی ماند.
وزارت بهداشت و رفاه خانواده هند تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را تا صبح امروز ۱۳۱ هزار و ۸۶۸ نفر اعلام کرد.
هند هم اکنون با این تعداد مبتلا پس از ایران با بیش ۱۳۳ هزار مبتلا در رده یازدهم است.
از این مبتلایان در هند تاکنون ۵۴ هزار و ۴۴۱ نفر از بیمارستان مرخص شدهاند.
تاکنون ۳ هزار و ۸۶۷ نفر نیز جان باختهاند.
بر اساس آخرین آمارها، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به یک میلیون و ۶۶۶ هزار و ۸۲۸ نفر رسیده است که از این تعداد ۹۸ هزار و ۶۸۳ نفر جان باخته و ۴۴۶ هزار و ۹۱۴ نفر بهبود یافتهاند.
محققان علوم پزشکی در بوستون آمریکا اعلام کردند مطالعه گسترده آنها نشان میدهد مصرف داروی معروف هیدروکسی کلروکین که برای درمان مالاریا به کار می رود هیچ نفعی به حال بیماران کرونایی ندارد.
آنها اعلام کردند مصرف این دارو ممکن است حتی به افزایش خطر مشکلات جدی قلبی یا افزایش احتمال مرگ نیز بیانجامد.
با نزدیک شدن تعداد مرگومیرهای ناشی از شیوع کرونا در آمریکا به ۱۰۰ هزار نفر، روزنامه نیویورک تایمز صفحه اول شماره امروز خود را به انتشار اسامی قربانیان این ویروس اختصاص داد.
موسسه رابرت کخ روز یکشنبه اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به کرونا در آلمان به ۱۷۸ هزار و ۲۸۱ مورد و شمار جان باختگان به هشت هزار و ۲۴۷ نفر رسید.
وزارت بهداشت منطقه نوار غزه شامگاه شنبه از ثبت اولین مورد فوتی بر اثر ابتلا به ویروس کووید-۱۹ خبر داد. این مورد یک خانم ۷۷ ساله بوده که از بیماری زمینهای نیز رنج میبرده است.
یکی از مقامات وزارت بهداشت مکزیک گزارش داد در مجموع ۶۵،۸۵۶ مورد ابتلا به ویروس کرونا و ۷۱۷۹ مورد مرگ و میر در مکزیک ثبت شده است.
وزارت بهداشت برزیل از ثبت ۹۶۵ مورد فوت بر اثر بیماری کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور به ۲۲ هزار و ۱۳ نفر رسیده است.
با افزایش شمار مبتلایان در برزیل به ۳۴۷ هزار و ۳۹۸ مورد، حالا این کشور بعد از آمریکا دومین کشور از لحاظ بیشترین موارد ابتلا به ویروس کروناست.
انتهای پیام/