در گزارش زیر طرز تهیه ماهی آزاد با سس تند را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با فراوان بودن ماهی در کشورمان ایران غذا‌های مختلفی درست می‌شود در گزارش زیر طرز تهیه خوراک ماهی با ترکیبی فوق العاده خوشمزه را قرار دادیم که بسیار مناسب پذیرایی از مهمان‌ها می‌باشد این ماهی بطور شگفت انگیزی طعم و مزه خوشمزه‌ای دارد و حتما توصیه می‌کنم حتی یک بار هم شده آن را در خانه تهیه کنید.

اگر شما هم در خانه کسانی را دارید که ماهی دوست ندارند به آن‌ها حتما این غذا را پیشنهاد کنید، چون با مزه غذا‌های دیگر بسیار متفاوت است و حتما از آن استقبال می‌کنند.

طرز تهیه ماهی آزاد با سس تند

مواد لازم برای ماهی آزاد و سس تند:

استیک ماهی آزاد= ۲ تکه هر کدام ۲۲۵گرم
نمک و فلفل سیاه =به میزان لازم
روغن مایع = ۲ قاشق سوپخوری
آب لیمو= یک دوم پیمانه
رنده پوست لیمو = یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس ماهی:
فلفل قرمز تند= شش عدد
سیر = دوحبه
دانه آفتابگردان = دوقاشق سوپخوری
آب لیمو تازه و روغن زیتون = (از هر کدام) ۲/۱ پیمانه
رنده پوست لیمو = یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل = به میزان لازم

طرز تهیه ماهی آزاد با سس تند:

چاقو را کنار استخوان ماهی فرو کنید و تا انتها ببرید.
با طرف دیگر نیز همین کار را انجام دهید و استخوان را جدا کنید.
مقدرای نمک روی سطحی پاشیده و تکه‌های ماهی را از طرف پوستش روی آن قرار دهید.
سپس با یک چاقو تیز از طرف خودتان به آرامی شروع به جدا نمودن گوشت از پوست نمائید، به طوریکه تا حد امکان نزدیک به پوست باشد. این عمل را در هر تکه ماهی انجام داده و پوست آن‌ها را جدا نمائید، بعد از قسمت باریک‌تر ماهی به صورت رل بپیچید و با یک نخ آن را ببندید سپس روغن آفتابگردان را به ماهی بمالید. بعد آبلیمو و رنده پوست لیمو را مخلوط نموده به ماهی اضافه کنیدو به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه سس ۵ عدد از فلفل‌های قرمز تند را بدون دانه کنیدو با سیر، دانه آفتابگردان، آب لیمو و رنده پوست لیمو در مخلوط کن بریزید. سپس کاملاً مخلوط نموده بعد تدریجاً روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا سس غلیظ شود. ماهی را از سس که در آن خوابانیده بودید، خارج نموده و هر طرف را در ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه کبابی کنید. سپس با سس ماهی سرو نمایید.


منبع: آشپزآنلاین

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.