به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تابستان شروع شده و هیچچیز به جز یک آب دوغ خیار خنک و جذاب سرحالمان نمیکند. به همین منظور در ادامه دستورالعمل تهیه آب دوغ خیار را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
شیر: ۱ پیمانه
خامه: نصف پیمانه
تربچه خرد شده: ۴ الی ۵ عدد
گردوی خرد شده نگینی: ۱۰ الی ۱۲ عدد کامل
سیزی خشک معطر (نعناع، جعفری، ترخون، مرزه و ریحون): ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
خیار خرد شده نگینی: ۴ الی ۵ عدد
پیازچه خرد شده نگینی: ۲ عدد
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
ماست: ۴ پیمانه
دوغ ترش: ۱ لیتر
طرز تهیه:
۱. در ظرف مناسبی شروع به مخلوط کردن مواد میکنیم. ابتدا ماست را به همراه خیارخرد شده باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم و بعد به ترتیب بقیه مواد را با هم مخلوط میکنیم و به همراه ماست و خیار کاملا هم میزنیم. فقط بهتر است پیازچه خرد شده را موقع سرو غذا مخلوط کنید.
۲. مخلوط آب دو خیار را به مدت ۱ ساعت در بیرون یخچال نگه میداریم تا ترشتر و جا افتادهتر شود. اگر هنگام خوردن دوست داشتید خنکتر باشد میتوانید به مدت نیم ساعت در داخل یخچال نگه دارید، ولی برای خنکیش اصلا قالب یخ اضافه نکنید، چون ممکن است مزه آب پیدا کند.
۳. حتما هم برای خوردن آب دوغ خیار از نان خشک استفاده کنید، چون نان تازه داخل مواد خمیر میشود و طعم آن را خوشمزه نمیکند.
۴. هنگام اضافه کردن نان خشک میتوانید پیازچههای خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه نان خشک و پیاز چه در مواد بماند و بعد میل کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/