حاجی میرزایی گفت: نیاز ما به فرهنگ مشارکت بیش از نیاز ما به ساخت مدرسه است.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در مراسم بزرگداشت سالروز درگذشت بنیانگذار جامعه خیرین مدرسه ساز در اردوگاه باهنر اظهار کرد: انسان با تمام ظرفیت‌های اساسی وقتی به دنیا می‌آید، هیچ آگاهی ندارد و خداوند به او توانایی شنیدن، دیدن و اندیشیدن می‌دهد. این توانایی‌ها را می‌توان نقطه آغاز شکل گیری تمدن و تمامی دستاورد‌های انسانی دانست.

او با بیان اینکه مدرسه کانون یادگیری است، افزود: مدرسه فقط یک ساختمان نیست. مدرسه عرصه ای برای اوج گرفتن است و انسان و آینده را می سازد.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: نیاز ما به فرهنگ مشارکت بیش از نیاز ما به ساخت مدرسه است. امسال طرح آجر به آجر را راه اندازی کردیم تا هر کس با اهدای یک آجر در ساخت مدرسه سهم داشته باشد.


بیشتر بخوانید


فرهنگ مدرسه سازی برای پیشرفت جامعه مهم است

حاجی میرزایی در حاشیه مراسم در جمع خبرنگاران تصریح کرد: فرهنگ مشارکت در امر مدرسه سازی در جامعه به نام حافظی شناخته می شود.

او ادامه داد: فرهنگ مدرسه سازی برای پیشرفت جامعه مهم است، از این رو نیازمندیم همه مردم در این کار مهم شرکت کنند. با اجرای طرح آجر به آجر هرکس با بضاعت اندک هم می‌تواند در کار مدرسه سازی سهیم شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: درحال حاضر خیرین در آموزش و پرورش ۲۵ تا ۳۰ درصد خیر مشارکت دارند، درصد هستیم با طرح آجر به آجر تعداد خیرین را توسعه دهیم.

او افزود: براین اساس سازمان برنامه و بودجه ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در راستای مشارکت آموزش و پرورش در امر مدرسه سازی با خیرین اختصاص داده است.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند مقاوم سازی و بازسازی هستند، گفت: آموزش و پرورش درصدد است این وضعیت را بهبود بخشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.