به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نودل را مطابق دستورالعمل نوشته شده بر روی بسته آن بپزید، آبکشی کنید و کنار بگذارید. آنگاه آب مرغ، سویا سس، نخود فرنگی، ذرت و مرغ را در تابهای بریزید، روی حرارت قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید. حالا ۲ دقیقه صبر کنید به آرامی بجوشد.
مواد لازم:
نودل ...... ۵۰ گرم
آب مرغ.......۲۵۰ میلیلیتر
سویا سس......۳ قاشق چایخوری
نخود فرنگی....۵۰ گرم
ذرت پخته.....۷۵ گرم
مرغ پخته.....۱۰۰ گرم
آرد ذرت.....۱ قاشق چایخوری
پیازچه....۱ عدد
روش تهیه:
نودل را مطابق دستورالعمل نوشته شده بر روی بسته آن بپزید، آبکشی کنید و کنار بگذارید. آنگاه آب مرغ، سویا سس، نخود فرنگی، ذرت و مرغ را در تابهای بریزید، روی حرارت قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید. حالا ۲ دقیقه صبر کنید به آرامی بجوشد. اکنون در پیمانه کوچکی، آرد ذرت را با ۲ قاشق چایخوری آب سرد مخلوط و به محتویات تابه اضافه کنید تا بپزد. آن را یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کمی غلیظ شود. اینک نودل و پیازچه را اضافه و کمی حرارت دهید و هم بزنید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/