به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه پنیر ریحان در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
مواد لازم:
پنیر خامهای
هویج
زیتون سیاه
خلال دندان
دستور کار:
ابتدا زیتونها را از وسط نصف کرده و هسته آن را بیرون آورید
هویجها را حلقه کرده و مطابق شکل آنها را برش دهید
مقداری از پنیر را با قاشق چایخوری کوچک به صورت گرد برش دهید.
مطابق تصویر پنیر را وسط زیتونها و کامل شده را روی هویج که به شکل پای پنگوئنها هست بگذارید.
برای سر پنگوئن هم از زیتونهای کوچک استفاده کرده و سر آنها را برش کوچکی داده و هویجهای کوچک را به عنوان دهان این پنگوئنها بگذارید.
در انتها سر و تنه را به وسیله خلال دندان به هم وصل کنید.
منبع: مهین فال
انتهای پیام/