به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه پیتزای مارچوبه در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی طرز تهیه پیتزای مارچوبه ۱۴۰ گرم
آرد ذرت به مقدار لازم
خمیر پیتزا ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر طرز تهیه پیتزای مارچوبه ۱ حبه (له شده)
پیازچه ۴ عدد (خرد شده)
پنیر موزارلا ۱۷۰ گرم (رنده شده)
پنیر شیر بز ۱۱۵ گرم (له شده)
مارچوبه ۲۲۵ گرم (خلالی شده)
پنیر پارمسان ۱/۲ فنجان (رنده شده)
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- سیب زمینیها را داخل یک ماهی تابه عمیق قرار دهید و روی آن آب و نمک بریزید و درب آن را بگذارید. سپس روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید و نرم شود بعد آبکش کنید تا خنک شود سپس سیب زمینیها را نازک ورقه کنید.
۲- فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
۳- آرد ذرت را روی سینی فر بپاشید. خمیر را بغلتانید و کش بیاورید و به شکلی بیضی در بیاورید و به سینی فر انتقال دهید.
۴- ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون و سیر را داخل یک کاسه مخلوط کنید و مخلوط بدست آمده را با فرچه مخصوص روی خمیر بمالید. ۳/۴ پیمانه پیاز را روی خمیر پخش کنید سپس پنیر موزارلا و پنیر شیر بز را پخش کرده و سیب زمینی را روی آن بچینید.
۵- مارچوبهها را همراه با ۱ قاشق غذا خوری روغن داخل یک کاسه متوسط بریزید. سپس مارچوبههای آغشته به روغن را روی پیتزا پراکنده کنید. پنیر پارمیسان را روی آن بپاشید سپس نمک و فلفل روی آن بپاشید.
۶- پیتزا را به مدت ۱۸ دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شده و مارچوبهها نرم شوند. سپس از فر خارج کرده و روی آن باقیمانده پیاز را بریزید و برش زده، سرو کنید.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/