به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مسائل شرعی که متاسفانه در میان مردم کمرنگ شده است، بحث امر به معروف و نهی از منکر است که نه تنها در اجرای واجبات از این فریضه الهی استفاده میشود؛ بلکه در دیگر موضوعات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی اثر مستقیم داشته و در پیشرفت و تعالی و همچنین جلوگیری از انحراف بسیار تاثیرگذار است.
این امر باعث شده موضوع سوالهای شرعی این هفته را در همین باب مطرح کنیم که در چه مواقعی باید امر به معروف و نهی از منکر کرد؟، این فریضه الهی چه زمانی از گردن انسان ساقط است؟ و آیا در زمانی که موضوع حفظ جان و مال انسان در میان است باید امر به معروف یا نهی از منکر صورت بگیرد یا خیر؟
بیشتر بخوانید
شما مخاطبان محترم میتوانید دیگر سوالهای خود در زمینه احکام و مسائل شرعی مربوط به «امر به معروف و نهی از منکر» را در بخش نظرات همین گزارش مطرح کنید.
پاسخ سوالهای شما روز جمعه (۱۳ تیر) با توجه به فتوای مراجع تقلید در سایت باشگاه خبرنگاران جوان منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/
کسی شنیده ؟ نه !!!!!!!!!!
کلمه الحق یراد به الباطل
ما چون کاری به کار هم نداشتیم و امر به معروف و نهی از منکر نکردیم الان وضعمون اینه. قرار نیست خدا بیاد معجزه کنه همه چی درست بشه. ما باید به دست خودمون جامعه را از فساد خالی کنیم. فساد اقتصادی و فساد فرهنگی و غیره نتیجه ی بی توجهی ما نسبت به سرنوشت همدیگر و عدم اجرای امر به معروف و نهی از منکر است.
یا علی.
ما در این زمینه ترس از تنش و دعوا و مرافه و شاید بدتر از این داریم که جاهایی نمی تونیم امر به معروف کنیم یا نهی از منکر،چکار کنیم که این امر زنده بمونه و دعوا و مرافه پش نیاد؟