به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه کیک کاسترد را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
آرد ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه
شکر ۲۰۰ گرم یا ۱ پیمانه
شیر ۱۸۰ گرم
روغن مایع ۱۸۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل یه بسته ترکیهای
بکینگ پودر یه بسته ترکیهای
پودرکاسترد۴ ق س
نمک ۱/۸ ق چ
برای سس روی کیک
۳ لیوان شیر با ۲ ق غ پودر کاسترد
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا آرد، پودر کاسترد، نمک، بکینگ پودر باهم مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم.
سپس تخم مرغ، وانیل، شکر را بادور تند همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم تاکرم رنگ حجم داربشه.
بعد روغن مایع اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن میزنیم، شیر هم همینطور، سپس آرد رو طی ۳ مرحله اضافه میکنیم به مایع تخم مرغ و با همزن دستی میزنیم، درنهایت درقالب چرب شده، طبقهی وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه قرارمیدیم بستگی به دمای فر داره.
برای درست کردن سس کاسترد
شیر، پودر کاسترد، شکر به دلخواه اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم و تا زمانیکه به غلظت فرنی برسه هم میزنیم و در نهایت کمی وانیل اضافه میکنیم و روی کیک سرد شده میریزیم و تزیین میکنیم.
منبع: amoozesh deser ghaza
انتهای پیام/