به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن کیک لیمویی ابتدا باید ببینیم که به چه موادی نیاز داریم. مواد مورد نیاز برای درست کردن کیک به اندازه ۴ تا ۵ نفر کافی میباشد.
مواد لازم برای پخت کیک
۳ فنجان آرد الکزده شده
۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری نمک
۲۰۰ گرم کره
۲ فنجان شکر
۴ تخممرغ بزرگ
۱ فنجان شیر
۲ لیمو شیرین بزرگ که به خوبی ریز شدهاند
بیشتر بخوانید
برای تزئین روی کیک
یک سوم فنجان آب لیمو
دو سوم فنجان شکر
روش پخت
گام اول: دمای فر را بر روی ۱۸۰ (یا ۱۷۵ درجه) تنظیم کرده تا گرم شود. کمی کره در داخل ظرفی که قرار است آن را درون فر بگذارید، بچرخانید تا به خوبی همه نقاط ظرف چرب شود.
گام دوم: آرد، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. ۲۰۰ گرم کره را با حرارت ملایم آب کرده و به این مواد اضافه کنید. شکر را اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با همزن آنها را به خوبی هم بزنید.
گام سوم: تخممرغها را در ظرفی جداگانه بشکنید و با همزمان آنها را به خوبی هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.
گام چهارم: مواد خشک را به آرامی و در سه مرحله به تخم مرغها اضافه کنید و مخلوط کنید. در نهایت شیر را به آن اضافه کرده و در یک جهت آن را هم بزنید.
گام پنجم: لیموهای ریز شده را به خمیر کیک اضافه کنید و کل مواد را به داخل ظرفی که پیشتر آن را چرب کردهاید بریزید. در هنگام ریختن مواد به داخل ظرف آن را بچرخانید تا کیک تقریباً یکدست در ظرف پخش شود.
۶۰ دقیقه زمان تقریبی است که برای کیک پخت به آن نیاز دارید. پس از آنکه اطمینان حاصل کردید کیک شما به خوبی پخته شده است، آن را از فر بیرون آورده و ۵ دقیقه به همان حالت بگذارید. پس از آن کیک را در یک ظرف ترجیحاً فلزی برعکس کنید.
حالا پس از بیرون آوردن کیک، سریعاً آب لیمو را با شکر ترکیب کنید و با برس آن را به همه قسمتهای کیک بمالید. حالا اجازه دهید که کیک لیمویی شما کاملاً خنک شود.
نکته: حداقل چند ساعت پس از پختن کیک آن را برش نزنید.
منبع: دینو
انتهای پیام/