پلیس در تعقیب قاچاقچی بینالمللی؛
دستمزد ۵۰ پوندی برای انتقال مواد از تهران به لندن
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر کاپوچینو و موز را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه
پودر ژله موزی (به نظرم ژله آلو ورا باشه بهتره یا یه قاشق پودر ژلاتین که در این صورت به روش بنماری آبش کنید وقتی هم به مواد اضافه میکنید وانیل هم بزنید) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر (به دمای محیط رسیده) مخلوط و میره تو میکسر با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبونه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط میکنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تویخچال تا ببنده و روشو باپودر قهوه الک شده و شکلات تلخ تزئینش میکنیم.
بیشتر بخوانید
منبع:zhele_irani
انتهای پیام/
تعداد نفرات هم کاش برا همه دستور پخت ها بگید