به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، روش های زیادی برای تهیه کومپیر وجود دارد ولی ما در ادامه بهترین روش تهیه کومپیر را به شما آموزش خواهیم داد. این غذا به شکل سیب زمینی شکم پر بوده که مواد داخل آن را می توانید با انواع گوشت، سبزیجات، کلم قرمز، ذرت، هویج، خیار شور، سس و… پر کنید. در ترکیه رستوران هایی هستند که فقط این غذا را سرو می کنند.
مواد لازم:
سیب زمینی خیلی بزرگ ۳ عدد
کنسرو ذرت نصف پیمانه
کنسرو نخود فرنگی نصف پیمانه
سوسیس خرد شده و تفت داده شده یک پیمانه
کالباس ۴ ورق
خیار شور یک پیمانه
فلفل شیرین قلمی نصف پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده نصف پیمانه
سس مایونز مقداری
سس کچاپ مقداری
کره مقداری
طرز تهیه:
ابتدا فر را با درجه ۲۰۰ میگذاریم گرم شود. سپس بعد از ۱۵ دقیقه خوب وقتی فر گرم شد، سیب زمینیها را شسته و داخل فویل میپیچیم و آنها را داخل سینی فر گذاشته و داخل فر قرار میدهیم و درجه فر را تا ۲۵۰ درجه یا کمی کمتر افزایش میدهیم. چون سیب زمینیها بزرگ است تقریبا یک ساعت و نیم زمان میبرد تا پخته شود و برای اینکه مطمئن شویم سیب زمینیها پخته چاقویی از روی فویل به داخل آن فرو میکنیم. با زدن چاقو اگر سیب زمینی نرم بود، پخته است و گرنه زمان پخت را بیشتر میکنیم.
مواد لازم بالا را خرد کرده و کنار میگذاریم. سپس سیب زمینی را همانطور که داغ است با چاقو برش زده البته برش را تا آخر نمیزنیم تا حالت سیب زمینی و کاسهای اش را از دست ندهد. سپس داخلش را با قاشق تا حدی میتراشیم و پوره سیب زمینی را خالی میکنیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و یک قاشق پر از پنیر پیتزا و کره را با پوره سیب زمینی مخلوط میکنیم. (بیشتر بخوانید:طرز تهیه سیب زمینی تنوری)
تا پوره سیب زمینی سرد نشده پنیر را مخلوط میکنیم تا پنیر آب شود این مواد و دوباره به کاسه سیب زمینی بر میگردانیم و روی آن را از مواد خرد شده به دلخواه پر میکنیم و روی آن سس مایونز و سس کچاپ میریزیم.
این غذا یک غذای ترکیهای محسوب میشود که طعم و شکل جالبی دارد. البته در مغازههای ترکیه داخل سیب زمینی را به میل مشتری پر میکنند مثل پاستا، زیتون، ترشی، تخم مرغ و سالاد الویه و مواد گفته شده بالا.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/