در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز  قصد داریم طرز تهیه  کیک گردویی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم 
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
کره ۳۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیره انگور ۱ لیوان
گردو و خرما ۱ لیوان خرد شده
ارده ۱/۲ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری


بیشتربخوانید


طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور

ابتدا تخم مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم، نیمی از گردو و خرما و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.

مواد را در قالب چرب شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردو‌ها را می‌ریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه - ۱ ساعت قرار می‌دهیم.

کیک گردویی را می‌توانید در  میان وعده یا   به عنوان  دسر  سرو کنید. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب  است.

منبع: شیرینی با اساتید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.