به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گرچه درست کردن بلال کبابی روی ذغال از تشریفات دورهمیهای قدیمی محسوب میشد، اما امروزه با سبک زندگی آپارتمان نشینی، شاید برای هرکسی برپا کردن آتش و تهیه بلال به این روش مقدور نباشد. در ادامه روش تهیه بلال شیرین با سس مخصوص را به شما خواهیم گفت که روشی آسان و کمزحمت است.
ارزش غذایی بلال شیرین :
انرژی ۳۱۰.۹ کیلوکالری
کربوهیدرات ۱۹.۷ گرم
پروتئین ۹.۵ گرم
چربی کل ۲۳.۴ گرم
کلسترول ۰.۰۲۲۴ میلی گرم
فیبر خوراکی ۳.۱ گرم
مواد لازم
جعفری - خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
فلفل چیلی ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان - رنده شده ۱ فنجان
سس مایونز ۰.۵ فنجان
بلال ۵ عدد
طرز تهیه:
بلال را میتوانید در زودپز و فر به روشهای مختلفی آماده کنید، اما توصیه ما این است که با خواندن و به کار بردن طرز تهیه بلال شیرین با سس مخصوص، خوشمزهترین بلال کبابی عمرتان را بخورید. برای این کار به ذرتهای شیرین و آبداری که غلاف و کاکل آنها را جدا کردهاید نیاز دارید. بهتر است بخشی از دسته ذرت را باقی بگذارید تا بتوانید بلال آماده را به راحتی در دست گرفته و نوش جان کنید.
فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پنج قطعه فویل آلومینیومی به اندازه یک و نیم برابر طول ذرتها ببرید و هر ذرت را میان یکی از آنها قرار دهید.
سس مایونز، پنیر پارمسان، پودر فلفل چیلی و سیاه و جعفری خرد شده را با هم مخلوط کنید تا سسی غلیظ درست شود. هرکدام از ذرتها را با دو قاشق غذاخوری از این سس آغشته کرده و سپس فویل را دور آن بپیچید و محکم کنید.
فویلها را در سینی فر چیده و برای ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید، سپس آنها را بچرخانید و مجددا برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
منبع: سبک زندگی
انتهای پیام/