در این مطلب دستورالعمل تهیه کوکی مخملی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکی مخملی انتخابی مناسب برای میهمانی‌های شما است که در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکی مخملی
 تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
پودرقند ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر ۲/۳ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
کره (نرم شده در دمای محیط) ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
رنگ مجاز خوراکی قرمز به مقدار لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن مواد رو مخلوط می‌کنیم.

سپس دو عدد تخم مرغ را به همراه وانیل به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدست شوند.

حال آرد و پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوطشون می‌کنیم.

در آخر روی ظرفمونو سلفون کشیده، به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم، تا سفت بشه و کار باهاش راحت باشه.

بعد از اینکه ۴ ساعت گذشت ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه روشن می‌کنیم و بعد به سراغ خمیرمون میریم.

در سینی فر کاغذ روغنی می‌اندازیم.

از مواد یک قاشق غذاخوری به اندازه یک گردو متوسط بر میداریم و در دستمون گرد می‌کنیم، سپس در پودر قند غلطشون میدیم و در سینی فر قرار میدیم.

به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر میپزیم، این کوکی‌ها باید نرم و لطیف باشن بنابراین نیازی نیست که اونا رو زیاد در فر قرار بدیم.

نکات پخت کوکی مخملی:

نکته ۱: این شیرینی اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه. اگه زمانیکه شیرینی‌ها رو از فر درمیارین، روی شیرینی کمی حالت نرمی داشته باشه نگران نباشین، چون شیرینی‌ها وقتی سرد میشن بافت تردی به خودشون میگیرن و کاملا داخل دهن آب میشن.

نکته ۲: برای اینکه بفهمیم که شیرینی‌ها پختن کافیه بعد از ۱۵ دقیقه زیر شیرینی رو نگاه کنیم، اگه زیرشون یکم طلایی شده بود یعنی پختن و آماده هستن.

نکته ۳: حتما حتما پودر کاکائو رو الک کنید و بعد به مواد خشک اضافه کنین.

نکته ۴: این کوکی‌ها رو در طبقه وسط فر قرار بدین تا بپزن.

منبع: کیک یار

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.