در این مطلب قصد داریم روش تهیه چیز کیک یخچالی انگور را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیز کیک یخچالی انگور را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

بیسکویت ساقه طلایی: ۱ بسته

کره: ۱۰۰ گرم

پنیر ماسکارپونه: ۱ بسته

خامه صبحانه:۱ بسته (۲۰۰) گرمی

ژله انگور: ۱ بسته

پودر ژلاتین: ۲ ق غ

پودر قند: ۴ تا ۵ ق غ

وانیل: نوک ق چ

رنگ مجاز خوراکی: چند قطره


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا بیسکویت رو کاملا پودر کرده، بعد با کره‌ی به دمای محیط رسیده و آب شده و وانیل، مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیری مانند بشه. (به جای بیسکویت میتونید از کیک اسفنجی هم استفاده کنید.)
کف قالب کمربندی رو کیسه فریزر میندازیم، بیسکویت‌ها رو داخلش میریزیم و خوب فشرده میکنیم تا صاف و یکدست بشه.
پنیر ماسکار پونه رو همراه پودر قند، با همزن میزنیم. بعد خامه رو به پنیر اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم.
نصف استکان آب سرد روی ژلاتین میریزیم، ده دقیقه زمان میدیم تا حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا کاملا حل و شفاف بشه. سپس به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت چند قطره رنگ خوراکی بنفش اضافه کرده و هم میزنیم.
روی بیسکویت هامون اول کمی از مواد سفید رنگ میریزیم و بعد از مرکز، مواد بنفش رنگ رو میریزیم؛ و این کار رو اینقد ادامه میدیم تا همه مواد رو ریخته باشیم. در آخر با خلال دندان از مرکز به سمت قالب شیار‌هایی ایجاد کرده و قالب رو داخل یخچال قرار میدیدیم.
ژله انگور رو طبق دستور آماده کرده و کنار میزاریم تا خنک بشه بعد روی موادمون ریخته و یک ساعت دیگه داخل یخچال قرار میدیم.
بعد از این مدت ابتدا به آرومی با چاقو، ژله رو از کناره‌های قالب جدا کرده و بعد کمربند قالب رو باز میکنیم.
*انداختن نایلون کف قالب، به خاطر انتقال راحت ترش به ظرفه.
*میشه ژلاتین رو حذف و نصف از ژله رو با مواد پنیری مخلوط کرد.
*از هر نوع ژله و میوه‌ای که خواستید میتونید استفاده کنید.

منبع: kadbanoooo

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.