به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیز کیک یخچالی انگور را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
بیسکویت ساقه طلایی: ۱ بسته
کره: ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه: ۱ بسته
خامه صبحانه:۱ بسته (۲۰۰) گرمی
ژله انگور: ۱ بسته
پودر ژلاتین: ۲ ق غ
پودر قند: ۴ تا ۵ ق غ
وانیل: نوک ق چ
رنگ مجاز خوراکی: چند قطره
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا بیسکویت رو کاملا پودر کرده، بعد با کرهی به دمای محیط رسیده و آب شده و وانیل، مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم تا خمیری مانند بشه. (به جای بیسکویت میتونید از کیک اسفنجی هم استفاده کنید.)
کف قالب کمربندی رو کیسه فریزر میندازیم، بیسکویتها رو داخلش میریزیم و خوب فشرده میکنیم تا صاف و یکدست بشه.
پنیر ماسکار پونه رو همراه پودر قند، با همزن میزنیم. بعد خامه رو به پنیر اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم.
نصف استکان آب سرد روی ژلاتین میریزیم، ده دقیقه زمان میدیم تا حالت پفکی پیدا کنه و بعد روی حرارت کتری قرار میدیم تا کاملا حل و شفاف بشه. سپس به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت چند قطره رنگ خوراکی بنفش اضافه کرده و هم میزنیم.
روی بیسکویت هامون اول کمی از مواد سفید رنگ میریزیم و بعد از مرکز، مواد بنفش رنگ رو میریزیم؛ و این کار رو اینقد ادامه میدیم تا همه مواد رو ریخته باشیم. در آخر با خلال دندان از مرکز به سمت قالب شیارهایی ایجاد کرده و قالب رو داخل یخچال قرار میدیدیم.
ژله انگور رو طبق دستور آماده کرده و کنار میزاریم تا خنک بشه بعد روی موادمون ریخته و یک ساعت دیگه داخل یخچال قرار میدیم.
بعد از این مدت ابتدا به آرومی با چاقو، ژله رو از کنارههای قالب جدا کرده و بعد کمربند قالب رو باز میکنیم.
*انداختن نایلون کف قالب، به خاطر انتقال راحت ترش به ظرفه.
*میشه ژلاتین رو حذف و نصف از ژله رو با مواد پنیری مخلوط کرد.
*از هر نوع ژله و میوهای که خواستید میتونید استفاده کنید.
منبع: kadbanoooo
انتهای پیام/