به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیش پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم خمیر:
۱۲۵گرم مارگارین یا کره گیاهی
۱عدد تخم مرغ
۲ق غذاخوری ماست
۱ق چای خوری نمک
۱ق مرباخوری سرکه
۱ق چای خوری بیکینگ پودر
۲/۵لیوان آرد
برای مواد میانی:
۳۰۰گرم پنیر سفید
۱کاسه پنیر پیتزا
۱عدد تخم مرغ
۱فنجان شیر
۱عدد گوجه
۱ق مرباخوری پول بیبر (پرک فلف قرمز)
۱عدد فلفل کاپیا (فلفل قرمز شیرین)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
تمام مواد برای تهیه خمیر را با هم مخلوط کنید و ورز دهید وخمیری که به دست نمیچسبد درست کنید.
قالب تارت را با مارگارین چرب کنید و با خمیر کامل دیوارهها را بپوشاندبا فشار دست پهن کنید.
خمیر را با قالب حدود ۱۰دقیقه در یخچال قرار دهید.
سپس مواد میانی را آماده کنید، در کاسهای پنیرها، جعفری، پول بیبر، فلفل کاپیا خرد شده را مخلوط کنید.
در کاسهای دیگر تخم مرغ و شیر را هم بزنید و با مواد میانی مخلوط کنید. مواد میانی را روی خمیر استراحت کرده در یخچال بریزید و با قاشق پخش کنید و روش گوجه حلقه شده و جعفری خرد شده بریزید.
در فر ۱۸۰درجه از قبل گرم شده تا زمانی که روش طلایی شود بپزید. بعد از خارج کردن از فر سرو کنید.
نوش جان.
منبع: khanoom khanoomha
انتهای پیام/