به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه سوپ ترشک بسیار ساده است و این سوپ در زمانی کوتاه آماده میشود و با اضافه کردن عصاره گوشت یا سبزی به سوپ میتوان به بازیابی انرژی در بدن کمک کرد.
گیاه ترشک منبع غنی از ویتامین ث است، پس در فصول پاییز و زمستان از مصرف آن غافل نشوید. از دیگر خواص این گیاه میتوان به رفع آلرژیهای فصلی، کمک به گوارش بهتر، سلامت مو و ناخن و ... اشاره کرد.
مواد لازم:
- کره ۳۰ گرم
- پیاز (خرد شده) یک عدد
- سیر (رنده شده) دو حبه
- رازیانه یک قاشق غذاخوری
- سیب زمینی بزرگ (پخته وخرد شده) یک عدد
- عصاره مرغ یا سبزیجات ۷۰۰ میلی لیتر
- برگ بو یک عدد
- اسفناج (خرد شده) ۵۰ گرم
- سبزی ترشک (خرد شده) ۵۰ گرم
- برگ جعفری (خرد شده) یک مشت
- شوید (خرد شده) یک مشت
- لیمو تازه نصف یک عدد
- تخم مرغ (تخم مرغ را هشت دقیقه بجوشانید و سپس پوست کنده و خرد کنید) یک عدد
- خامه ترش دو قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
-یک تابه را روی حرارت قرار دهید، سپس کره را در آن بریزد تا کاملا ذوب شود، در ادامه سیر، پیاز و تخم رازیانه را اضافه کنید و تفت دهید. به مدت هفت دقیقه اجازه دهید تا روی شلعه بمانند که نرم شوند.
- عصاره سبزیجات یا مرغ را به همراه تکههای سیب زمینی و برگ بو داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار دهید تا بهجوش بیاید. برای اینکار ۱۵ دقیقه زمان لازم است.
- اسفناج و ترشک را به آن اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر زمان دهید تا آنها هم بجوشند. سه چهارم شوید و جعفری تازه را به آبجوش اضافه کنید و پس از مدت کوتاهی، قابلمه را از روی شعله بردارید.
- سوپ ترشک را با اضافه کردن نمک، فلفل و مقداری آبلیمو تازه مزهدار کنید. سوپ را به ظرف سرو منتقل کرده و روی آن را با تخم مرغ پخته، خامه ترش و سبزیجات باقیمانده تزئین و سپس نوشجان کنید.
نکات مهم در تهیه سوپ ترشک خوشمزه و مفید
- اگر گیاه تازه ترشک را پیدا نکردید میتوانید از بستههای خشک آن استفاده کنید.
- اضافه کردن خامه ترش به این سوپ اختیاریست، اما برای بهتر شدن طعم غذا بهتر است که استفاده کنید.
- برای خوشمزه شدن سوپ میتوانید از تره فرنگی هم استفاده کنید.
- انواع سوپ از پیشغذاهای خوشمزه و پرطرفدار است، پیشنهاد میکنیم طرز تهیه سوپ ذرت و سیبزمینی و سوپ هویج خامهای مجلسی و خوشمزه را بخوانید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/