به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک قارچ و بادمجان را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ عدد بادمجان بزرگ
۴۰۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز سفید
۱ عدد پیاز قرمز
۲ عدد فلفل قرمز (فلفل دلمهای یا فلفل کاپیا)
۲ عدد فلفل سبز
۲ حبه سیر
۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری آویشن
۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز (مقدار ادویهها و نمک را طبق ذائقه خودتان تنظیم کنید)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را به شکل راه راه پوست بکنید. مکعبی خرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال کاغذی حولهای بذارید روغن بادمجان گرفته شود.
قارچ را تمیز کنید. من همیشه پوست سفید قارچ را جدا میکنم. (قارچها را خیلی کم زیر آب گرفته و پوست سفید رویی را کاملا گرفته برای همین قارچها سفید مانده اگر کاملا شسته شود بعد از پخت رنگ قارچ سیاه میشود) سپس قارچها را به شکلی که خیلی نازک نشود خرد کنید.
فلفل قرمز و سبز را خرد کنید. پیاز، و سیر را نگینی خرد کنید. داخل ماهیتابه روغن بریزید پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه تفت بدید.
سپس فلفلهای خرد شده را اضافه کنید ۱ دقیقه دیگر تفت بدید. من، چون دوست ندارم سبزیجات زیاد پخته شود زمان کمی تفت دادم شما میتوانید ۳_۲ دقیقه تفت بدید.
قارچهای خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی آب قارچ کشیده شود تفت بدید. ادویهها و نمک را اضافه کنید.
در آخر بادمجان سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید و از روی اجاق بردارید. میتوانید خوراک قارچ و بادمجان را گرم سرو کنید.
من همراه پلو بلغور و گوجه فرنگی و جاجیک (cacik، نوعی خیارماست) سرو کردم برای شما هم ایده باشد. نوش جان.
منبع: turkyemekler
انتهای پیام/