به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ورقه، نوعی کوکوی بادمجان گیلکی است که با نان یا کته خورده می شود. برخلاف ظاهر ساده اش طعم فوق العاده ای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفه جویی می کند.
مواد لازم برای تهیه ورقه بادمجان:
بادمجان: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه ورقه بادمجان:
دقت کنید که بادمجان برای تهیه این غذا باید گوشتی باشد.
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید و نمک زده، بمدت ۲ ساعت استراحت دهید تا تلخی اش گرفته شود. بعد بادمجان ها را شسته و خشک کنید. در تابه کمی روغن ریخته و وقتی داغ شد بادمجان ها را در آن سرخ کنید.
گوجه فرنگی ها را هم حلقه ای برش زده و در ماهیتابه بچینید، نمک و فلفل بزنید و بادمجانهای سرخ شده را روی گوجه فرنگی ها چیده و در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها هم پخته و سرخ شوند.
در آخر تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با چنگال بزنید و روی بادمجان و نمک و فلفل بریزید و در ماهیتابه را گذاشته تا پف کند.
حالا ورقه بادمجان آماده است در ظرف مناسب کشیده و با پلوی کته، زیتون، ماهی دودی، ترشی و ترب میل کنید.
منبع: زیبا شهر
انتهای پیام/