رییس مرکز تحقیقات سرطان به بیان توضیحاتی در خصوص نقش تغذیه در ابتلا به این بیماری پرداخت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسماعیل اکبری ضمن اشاره به اینکه بعد از معنا گرایی، تغذیه اولین فاکتور در سرطان است و اهمیت ویژه‌ای دارد؛ گفت: غذا آن چیزی است که ما می‌خوریم و ریز مغذی‌ها ذرات ریزی نظیر روی، آهن، مس، انواع ویتامین‌ها و ... هستند که بدن به آن‌ها احتیاج دارد.

وی ضمن تاکید بر اینکه برای جلوگیری از ابتلا به سرطان غذای ما باید شامل ریز مغذی‌ها شود، توضیح داد: غذایی که ما می‌خوریم باید انرژی لازم برای سوخت و ساز بدن را تامین کند و کالری به فعالیت فیزیکی هر فرد وابستگی مطلق دارد.


بیشتر بخوانید


رییس مرکز تخقیقات سرطان با بیان اینکه بی توجهی به کالری که به شکل چاقی و اضافه وزن بروز پیدا می‌کند، می‌تواند یکی از عوامل ابتلا به سرطان باشد، افزود: دور کمر با طول عمر نسبت عکس دارد و هر چه قدر دور کمر کمتر باشد طول عمر بیشتر است.

منبع: میزان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.