به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسماعیل اکبری ضمن اشاره به اینکه بعد از معنا گرایی، تغذیه اولین فاکتور در سرطان است و اهمیت ویژهای دارد؛ گفت: غذا آن چیزی است که ما میخوریم و ریز مغذیها ذرات ریزی نظیر روی، آهن، مس، انواع ویتامینها و ... هستند که بدن به آنها احتیاج دارد.
وی ضمن تاکید بر اینکه برای جلوگیری از ابتلا به سرطان غذای ما باید شامل ریز مغذیها شود، توضیح داد: غذایی که ما میخوریم باید انرژی لازم برای سوخت و ساز بدن را تامین کند و کالری به فعالیت فیزیکی هر فرد وابستگی مطلق دارد.
بیشتر بخوانید
رییس مرکز تخقیقات سرطان با بیان اینکه بی توجهی به کالری که به شکل چاقی و اضافه وزن بروز پیدا میکند، میتواند یکی از عوامل ابتلا به سرطان باشد، افزود: دور کمر با طول عمر نسبت عکس دارد و هر چه قدر دور کمر کمتر باشد طول عمر بیشتر است.
منبع: میزان
انتهای پیام/