در این مطلب دستورالعمل تهیه نانی با طعم پیازچه سبک و ترد را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان قلقلی سوخاری با پیازچه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

نصف پیمانه آرد سفید (سبوس دار یا بدون سبوس)

نصف پیمانه آرد زرد ذرت

۱/۴ ق جوش شیرین

یکعدد تخم مرغ

نصف پیمانه شیر یا باترمیلک

۱/۴ پیمانه ساقه پیازچه خرد شده

فلفل خرد شده

نمک و فلفل

ادویه سوخاری یا کنتاکی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا تمامی مواد خشک را مخلوط کرده و سپس فلفل و پیازچه خرد شده را اضافه کنید و بعد در ظرف دیگر مواد‌تر را با هم مخلوط کنید و اکنون مواد‌تر را روی مواد خشک بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

در ظرف گودی روغن مایع سرخ کردنی بریزید و از مواد به تدریج اسکوپ به اسکوپ داخل روغن بریزید و سرخ کنید. اندازه نان‌ها مانند یک شلیل است.

وقتی کاملا طلایی شدند آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید

نکته: در صورت تمایل میتوانید از مواد دیگری مانند فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده نگینی و سبزجات خشک و زیره و رازیانه و … نیز داخل آن بریزید. میتوانید از مقدار آرد یک تا ۲ قاشق کم کرده و به جای آن یک تا دو قاشق نشاسته ذرت (سفید) اضافه کنید، در اینصورت پفکی‌تر میشود. این نان‌ها را میتوان مانند دورچین‌ها با تمام خوراک‌های گوشتی و سبزیجات مورد استفاده قرار داد. بهتر است تا سرد نشده سرو شوند.

بیماران سلیاک میتوانند با آرد سیب زمینی و نشاسته برنج یا سیب زمینی و آرد‌ها و مکمل‌های آردی که فاقد گلوتن هستند آن را تهیه کنند.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۱ ۲۱ شهريور ۱۳۹۹
چه غذای مناسبی برای گیاه خواراست!!!
اینکه هم شیر داره هم تخم مرغ