به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسنک رژیمی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نان تست:یک عدد
گل کلم:نصف لیوان
قارچ:نصف لیوان
گوجه فرنگی:یک عدد
فلفل دلمهای:یک نصفه
پیاز سرخ شده:نصف قاشق
سس فرانسوی:یک قاشق غذاخوری
پنیر ورقهای:۲ برش
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری:به مقدار لازم
آب لیمو ترش:نصف یک عدد
روغن و کره:به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز میکنیم به حدی که کاملا نرم نشود.
قارچها را اسلایس کرده و در روغن و کرهی داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت میدهیم.
فلفل دلمهای اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه میکنیم. گل کلم را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. گوجه فرنگیها را خرد کرده و به همراه ادویهها اضافه میکنیم و تفت مختصری میدهیم. شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط میکنیم.
صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن میکنیم تا داغ شود.
نان همبرگری را از وسط کامل برش میدهیم، کمی از خمیرش را خارج میکنیم. یک ورقه پنیر گذاشته و از مواد رویش میریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدیِ نان. سپس در دستگاه گریل میگذاریم و درب دستگاه را میبندیم تا آماده شود.
نکات
۱. حتماً از نان برگر نرم استفاده شود.
۲. برای مواد داخلی، از هر ترکیب دلخواهی میتوانید استفاده کنید. فقط حتما دقت داشته باشید که حاشیههای نان را خالی بگذارید که بعداً بر اثر فشارِ دستگاه مواد بیرون نریزند.
۳. میتوانید کمی کچاپ به ترکیب مواد اضافه کنید.
منبع: کی آشپز
انتهای پیام/