در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی‌تر بازاری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی‌تر بازاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد۱لیوان سرپر
۲قاشق سرپرنشاسته ذرت
شیر ولرم ۵ ق غ
شکر سه چهارم لیوان
روغن مایع ۵ ق غ
بکینگ پودر ۱قاشق م سرخالی
وانیل نصف قاشق چ
آبجوش ۳قاشق غ.

برای مرطوب کردن کیک
شکر ۱ ق غ
آب جوش ۳ ق غ
میتونید بجاش از آب میوه استفادە کنید.

مواد لازم برای روی کیک
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
پودرژلاتین یک ق غ
ژله مورد نظر یک بسته (من از پرتقال استفادە کردم)
میوه یک عدد (نارنگی)
آب جوش یک لیوان ونیم.


بیشتر بخوانید

طرز تهیه
زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو با همزن میزنیم وقتی کمی سفید شد دوسه قاشق شکر اضافه میکنیم و تا حدی بادورتندهمزن میزنیم که وقتی ظرف رو برمیگردونیم از ظرف نریزه میزاریمش داخل یخچال
زرده تخم‌مرغ و شکر و وانیل رو به مدت چند دقیقه میزنیم تا کمی کرم رنگ بشه بعد آبجوش رو به یکباره نه کم کم به زرده اضافه میکنیم وهم میزنیم وقتی خوب کشدارشد وحجم گرفت شیرو اضافه و دو دور میزنیم بعد روغن رو اضافه ویه دور میزنیم وهمزن رو میزاریم کنار.
آرد و بکینگ پودر ونشاسته ذرت رو که قبلا ۳بار الک کردیم در ۳مرحله اضافه میکنیم و بالیسک قاطی میکنیم حالا سفیده روهم در۳ مرحله به بقیه مواد اضافه و با لیسک به صورت دورانی وفقط در یک جهت هم میزنیم زیاد نزنین که پف کیک میخوابه فقط در حد قاطی شدن مواد را در قالب که کف رو کاغذ روغنی انداختیم میریزیم و به مدت ۴۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه میزاریم.
برا داشتن کیک شیفون شکلاتی ۳قاشق از آرد رو کم کنین بجاش پودرکاکائو بریزین
این کیک هم برا خامه کشی خوبه هم میشه با یه چای عصرونه ساده وبدون خامه سرو کرد.
بعد از خنک شدن کیک یک ق غ شکر را با سه ق غ ابجوش حل کردم و کیک را باهاش مرطوب کردم
خامه را فرم دادم وپودر ژلاتین را با نصف لیوان اب سرد حل کرده و روی حرارت میزاریم تا یکدست بشه وقتی از داغی افتاد به خامه فرم گرفته اضافه و کمی هم میزنیم و روی کیک میریزیم و با پالت صاف میکنیم و در یخچال میزاریم تا خودشو بگیره در این فاصله پودر ژله را با آب ترکیب کرده و روی حرارت میزاریم تا حل و یکدست بشه و میزاریم از داغی بیفته و خوب خنک بشه
روی کیک خامه را میوه میچینیم و ژله خنک شده را روش میریزیم و دو ساعت در یخچال میزاریم تا ژله ببندد در نهایت برش میزنیم.

منبع: غذاکده

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.