به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حسن الحسینی، مشاور وزیر و مسئول شبکه شاد در نشست خبری پروژه شاد با اشاره به اینکه با بانک اطلاعاتی از دانش آموزان مواجه هستیم که ساماندهی معلم و دانش آموز در این بخش اجرا میشود، اظهار کرد: بخش زیرساختهای پایهای در این مورد مورد توجه قرار میگیرد.
او ادامه داد: بعد از این مرحله نوبت به پلتفرم شاد میرسد که از یک پلتفرم خبری به آموزشی تبدیل شد و با ایجاد امکانات به یک پلتفرم کامل تبدیل شد.
الحسینی با اشاره به اینکه برنامه ریزی تلفیقی را امسال برای دانش آموزان در نظر گرفتیم و زمان بندی دانش آموزان را هم دنبال میکنیم، گفت: کاربران مختلفی در این شبکه شامل مدیران، گروه معلمان، خانواده و دانش آموزان است و سه نوع خدمات در مجموع از شاد ارائه میشود که یک نوع آن خدمات رایگان است، خدمات بعدی خدمات افزوده است که بخش خصوصی در شاد تعریف میشود و به عنوان رقیب همکار شاد خواهد بود و موضوع بعدی برنامههای فوق برنامه است.
مسئول پروژه شاد بیان کرد: هویت بیش از ۱۱ میلیون دانش آموز در این شبکه احراز شده است. همچنین بیش از ١٠٠ هزار مدیر و ۶۴۷ هزار معلم در این شبکه عضو هستند. بر اساس آخرین آمار ۶۲.۵۸ درصد کل دانش آموزان در شبکه شاد فعال هستند.
او به سهم محرومیت از فضای مجازی اشاره کرد و گفت: حدود سه و نیم میلیون نفر فاقد ابزار هوشمند بوده و یا دسترسی به اینترنت ندارند. سهم محرومیت از شاد، سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر یعنی ۲۱ درصد دانش آموزان است و اختلاف ۳۰۰ هزار نفری به دانش آموزانی برمی گردد که ابزار هوشمند قرضی استفاده کرده اند.
الحسینی فهرستی از مشکلات شبکه شاد و سهم آنها ارائه کرد و گفت : ۱۰ درصد کندی ورود، عادت سنتی ۱۰ درصد، اشکالات نرم افزاری ۱۰ درصد، عدم دسترسی به ابزار مناسب ۱۰ درصد، عدم مدیریت برنامه ریزی و ترافیک ۱۰ درصد و آشنایی کم مدیران ۱۰ درصد و کندی و سرعت ۱۵ و ورود به بانک اطلاعات پایه سناد ۲۰ درصد بوده است.
استفاده از شبکه شاد برای همه کاربران رایگان است
او با تاکید بر اینکه استفاده از شبکه شاد برای همه کاربران رایگان است، افزود: هرگونه شکایتی در این باره با شماره ١٩۵ قابل انعکاس بوده وتاکید آموزش و پرورش بر این است که خدمات رایگان باشد.
الحسینی با اشاره به اینکه کل دانش آموزان فعال در شاد بیش از ٩ میلیون نفر است، بیان کرد: به گفته یونسکو، ٩٠ درصد شکل آموزش دانش آموزان در دنیا تغییر کرده است، بر این اساس بخشی از آموزشها در دوران پسا کرونا هم به این موضوع اختصاص می یابد.
انتهای پیام/