به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز میتوانید به غذایتان ترکیبی از پنیر سرشار از کلسیم و قارچی که ویتامین دی را در خود جا داده را اضافه کنید. چیکن پاستا سوفله که با سیر و تره فرنگی طعمدار شده است و پروتئین کم چربی مثل سینه مرغ را در خود دارد، غذایی کامل است که از پس تامین بخشی از انرژی، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز روزانه شما برمیآید.
مواد لازم برای تهیه چیکن پاستا سوفله
پاستا شکلدار ۴۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان دو عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
تره فرنگی حلقهای خرد شده سه ساقه
سیر خرد شده دو حبه
قارچ ورقهای خرد شده ۲۵۰ گرم
آرد سه قاشق سوپخوری
شیر گرم دو پیمانه
عصاره مرغ یک پیمانه
خامه دو قاشق سوپخوری (در صورت تمایل)
پنیر ورقهای شش ورق
بیشتر بخوانید
طرز تهیه چیکن پاستا سوفله
پاستا را در قابلمهای حاوی آب در حال جوش و نمک بپزید تا نرم شود و سپس آبکش کنید.
برای تهیه چیکن پاستا سوفله سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و با مقداری نمک و فلفل مزه دار و در تابهای همراه کره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود؛ سپس از تابه خارج کنید.
قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقهای خرد کرده و به همراه سیر به تابه اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
آرد را روی مواد به صورت یکنواخت بپاشید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر را به تدریج به تابه اضافه و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
عصاره مرغ را به مواد اضافه و اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی بجوشند تا مایع کمی غلیظ شوند. در صورت تمایل خامه را اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل آن را مزهدار کنید.
پاستای آبکش شده و مرغ را به تابه اضافه و مواد را زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شود.
گراتن را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را با پنیرورقهای چدار بپوشانید و داخل فر گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیر روی گراتن طلایی شود و سپس سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/