به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه بعد از صد سال از تآسیس دانشگاه خوارزمی به عنوان نخستین دانشگاه کشور، شاهد دستاوردهای علمی قابل توجهی در آموزش عالی ایران بوده ایم، اما نظام آموزش عالی ایران به طور مؤثر قادر به پاسخگویی به تمامی چالشهای محیطی نبوده است.
یکی از چالشهای محیطی که همواره به عنوان دغدغه اصلی پیش روی آموزش عالی بوده موضوع اشتغال دانش آموختگان است. مسئله بیکاری دانش آموختگان نشأت گرفته از کیفیت دانشگاهها و ضعف زیرساخت ها، سیاستگذاریها و تغییرات و تحولات زیادی بوده که در جامعه ایرانی و جهان شکل گرفته است. آموزش عالی ایران، به دلایل مختلف، نیازمند توجه بیشتر به روشهای رویارویی با محیط و تغییرات و تحولات آن از جمله اقتصاد و اشتغال است. محیط خارجی دانشگاهها شدیدا تحت تأثیرات فناوریهای نوین قرار گرفته است. از این رو، شایسته است دانشگاههای کشور تمهیدات بهتری را برای ارزیابی و نوآوریهای آموزشی و تحقیقاتی و همچنین توسعه قابلیتها و ظرفیتهای کاربردی به منظور پاسخ گویی به نیازهای جامعه، از جمله اشتغال، از خود نشان دهند.
تاکنون سیزده کنفرانس برگزار شده توسط دبیرخانه ارزیابی و تضمین کیفیت در نظامهای دانشگاهی دستاوردهای خوبی برای ارتقاء کیفیت آموزش عالی و جریان سازی علمی به ارمغان آورده است.
دانشگاه خوارزمی میزبان چهاردهمین کنفرانس ارزیابی و تضمین کیفیت در نظامهای دانشگاهی، با تمرکز بر کیفیت آموزش عالی و اشتغال دانش آموختگان است. این کنفرانس در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۱-۲۰ آبان ماه سال جاری به صورت مجازی از طریق آدرس qaus.khu.ac.irبرگزار خواهد شد.
بیشتر بخوانید
در این کنفرانس ۲۰ نفر از اعضای هیئت علمی و کارشناسان برجسته داخلی و خارجی ایده ها، نظرات و پیشنهادهای خود را درباره موضوع اشتغال دانش آموختگان و ارزیابی روشها و عملکرد بخشهای مختلف دانشگاهی و روشهای بهبود کیفیت آموزش عالی کشور برای علاقهمندان ارائه خواهند کرد. امید میرود که این کنفرانس بتواند آرا و پیشنهادهایی عملی برای ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاهها و ارتباط آن با اشتغال دانش آموختگان ارائه کند.
انتهای پیام/