به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سایتهای شبکههای اجتماعی دارای مزایای بسیاری هستند که در بهترین آنها تسهیل ارتباط با دیگران از کشورهای مختلف جهان به صورت رایگان است، اما در عین حال دارای برخی اشکالات و نکات منفی است که کاربران را نگران میکند. یکی از این مشکلات جاسوسی و ضبط اطلاعات مخاطب توسط برخی از هکرها است.
در این زمینه، پاول میاسائیدوف، کارشناس فنی و مدیر شرکت ذخیره اطلاعات روسیه، در اظهارات مطبوعاتی میگوید که تصمیم نهایی برای حذف یک برنامه خاص از تلفن هوشمند به خود کاربر تلفن بستگی دارد، بنابراین باید دانست که هر برنامه پیام رسانی و شبکههای اجتماعی موافقان و مخالفان خود را دارد. پاول خاطرنشان کرد: مزایای این برنامهها فراهم کردن امکان برقراری ارتباط با کاربر و برقراری ارتباط با افراد نزدیک یا آشنایان از سراسر جهان است، اما معایب آنها جاسوسی کاربران است.
بیشتر بخوانید
این کارشناس فنی کمبودهای این برنامه ها را ذکر کرد. یکی از این معایب این است که آنها فضا تلفن را اشغال میکنند و باعث تخلیه سریع باتری میشود. پاول میگوید که بهتر است لیست پستهای فیسبوک را از رایانه خود ببینند زیرا برنامههای موجود در تلفنها روند تخلیه باتری را تسریع میکنند، بنابراین اگر از آنها در موبایل استفاده نمیکنید، توصیه میشود برنامههای رسانههای اجتماعی را از تلفنهای خود حذف کنید.
مراحل بسیاری وجود دارد که کاربران میتوانند برای جلوگیری از جاسوسی در تلفن خود یا به دست آوردن اطلاعات آنها توسط برخی از هکرها دنبال کنند. برخی از این روشها به شرح زیر است:
یکی از این روشها انتخاب رمز عبوری است که حدس آن به سادگی صورت نپذیرد. شما باید با استفاده از موارد زیر احراز هویت دو فاکتور را فعال کنید:
اگر رمز ورود شما به سرقت رفته باشد و این ویژگی فعال شده باشد، سارق میتواند با کدی که برای شما در یک پیام متنی روی تلفن ارسال شده به حساب شما دسترسی پیدا کند.
انتهای پیام/