در گزارش زیر طرز تهیه تارت مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این روزها، فینگر فود یا غذا‌های انگشتی، تا حد زیادی زینت بخش میز‌های مهمانی هستند و جای خود را حسابی در رژیم غذایی ما باز کرده‌اند. شاید کلمه تارت شما را بیشتر یاد شیرینی تارت بیندازد، اما تارت با انواع گوشت و سبزیجات در درسته فینگر فود‌های فست فودی قرار می‌گیرد. تارت مرغ با انواع سبزیجات هم یکی از این فینگر فود‌ها است که تا حدی طعم پیتزا می‌دهد، ولی خمیر خوشمزه‌تر و تردتری دارد. تارت مرغ یک غذای کامل است و مرغ و قارچ موجود در آن هم منبع خوبی از پروتئین، و شیر، خامه و تخم مرغ نیز سرشار از کلسیم هستند. اما مانند پیتزا، در طرز تهیه تارت مرغ با انواع سبزیجات، باید خمیر تارت را هم دست کنید، البته اگر تصمیم ندارید آن را از بیرون تهیه کنید. در ادامه می‌توانید طرز تهیه تارت مرغ با انواع سبزیجات، طرز تهیه خمیر تارت و فوت و فن‌های پخت هر کدام را به صورت مرحله به مرحله در ادامه بخوانید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم

آرد: ۲ لیوان دسته دار

نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

شکر: ۱ قاشق چای خوری

کره: ۲۰۰ گرم

شیر: ۱/۲ لیوان دسته دار

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

طرز تهیه تارت مرغ با انواع سبزیجات + طرز تهیه خمیر تارت

طرز تهیه:

ابتدا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد یا آن را به روش بن ماری (ذوب کردن با حرارت بخار) نرم کنید و در یک ظرف مناسب با زرده تخم مرغ مخلوط کنید. می‌توانید از میکسر یا دست استفاده کنید.

شیر را به آرامی به کره و تخم مرغ اضافه کنید.

آرد، نمک و شکر را الک کنید و در چند مرحله به مایه خمیر بیفزایید.

باید به خمیری برسید که به دست نچسبد. در ضمن آن را طوری ورز ندهید که به روغن انداختن بیفتد.

کف یک قالب را با کمی روغن، چرب و خمیر را داخل قالب پهن کنید تا همه لبه‌های آن را بپوشاند.
با چنگال، کف خمیر را چند سوراخ ایجاد کنید تا زیر آن حباب ایجاد نشود.

خمیر را برای حدود ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا نیم‌پز شود.

طرز تهیه تارت مرغ با انواع سبزیجات + طرز تهیه خمیر تارت


فوت و فن‌های طرز تهیه خمیر تارت

از این خمیر تارت برای انواع مختلف تارت مرغ، تارت گوشت و … می‌توانید استفاده کنید. برای تهیه خمیر تارت به جای شیر از آب سرد هم می‌توانید استفاده کنید، اما شیر باعث ترد شدن تارت می‌شود. به جای کره از روغن مایع هم می‌توانید استفاده کنید، اما کره چربی کمتری دارد.

به دلیل متفاوت بودن میزان جذب رطوبت در آرد‌های مختلف، ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری آرد نیاز داشته باشید، به همین خاطر آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید. بهتر است خمیر را از ۴ تا ۲۴ ساعت قبل درست کنید و در یخچال بگذارید تا به خوبی خودش را بگیرد.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار