به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، پارلمان مجازی سامانهای است که به تازگی راه اندازی شده است تا بتواند راه ارتباطی راحت تری بین مردم و نمایندگانشان در مجلس شورای اسلامی برقرار کند، اهدافی که برای راه اندازی این سامانه در نظر گرفته شده است که مطابق آن در پارلمان مجازی ایران این امکان را برای مردم و عموم فرهیختگان و صاحب نظران در حوزههای مختلف فراهم شده که از اولین لحظه تولد یک طرح یا لایحه تا زمانی که آن طرح یا لایحه به قانون تبدیل و برای اجرا به دولت ابلاغ شود، با نمایندگان مجلس شورای اسلامی همراه باشد و در مراحل مختلف تکوین قانون بتوانند نظرات خود را در فضایی که همه نمایندگان در آن فضا حضور دارند، مطرح کنند.
این فضا، فضای پارلمان مجازی ایران است که شبیه سازی کاملی از مجلس شورای اسلامی است؛ کسی که در پارلمان مجازی ایران حضور پیدا میکند، مثل این است که در کمیسیونها یا در صحن علنی پارلمان حضور پیدا کرده و مستقیماً با نمایندگان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی گفتوگو و نظرات تخصصی خود را به آنان منتقل میکند.
شیوه رأی دهی در پارلمان مجازی ایران شبیه مجلس شورای اسلامی است، هر عضو پارلمان میتواند رأی موافق یا مخالف خود را در رابطه با کلیات هر طرح یا لایحه و در مورد تک تک مواد و تبصرههای آن اعلام کند؛ پیشنهاد اصلاحی یا جایگزین دهد، اخطار قانون اساسی دهد و خلاصه، مثل یک نماینده واقعی، در فرآیند قانونگذاری مشارکت کند و نظرات خود را به اطلاع نمایندگان مجلس شورای اسلامی برساند.
همچنین، کسی که عضو پارلمان مجازی ایران میشود، میتواند اگر ایده جدیدی برای قانونگذاری دارد، ازطریق بخش «ایدههای جدید» پیشنهاد خود را به نمایندگان منتقل کند. پارلمان مجازی ایران متعهد است پیشنهادها را بررسی کرده و در صورتی که مناسب تشخیص داده شوند، در قالب ارائه «طرح» در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دهد.
مردم میتوانند به جای اینکه حضوری با هر نماینده دیدار کنند در دفتر مجازی نماینده با او ارتباط بگیرند، زیرا هر نماینده در پارلمان مجازی دفتر مجازی دارد؛ بنابراین رسالت یکپارچهسازی ارتباطات مردم با تمامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با این سامانه و راهبری مدیریت مرکز تماس، پیامک، ایمیل و موارد ارتباطی دیگر از جمله خدمات پارلمان مجازی ایران خواهد بود.
حال شما مخاطبان عزیز باشگاه خبرنگاران جوان میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را درباره اینکه سامانه پارلمان مجازی چه نقاط قوت و نقاط ضعفی دارد و چگونه باید عمل کند در قسمت کامنت همین خبر درج کنید.
کاربران با مراجعه به آدرس اینترنتی www.ir-vp.ir میتوانند در پارلمان مجازی ثبت نام کرده و از آن استفاده کنند.
انتهای پیام/
اما به شرط این موضوع که افراد با هویت ایرانی و ساکن ایران و با بیوگرافی دقیق و تایید شده و بر مبنای سطح بندی تخصصی باشد
یعنی ارزش آرای تخصصی سنجیده شود و رای گیری تخصصی و کیفی انجام بشه و نه رای گیری کمی و عددی
اگه رای گیری بر مبنای کمیت باشه، میشه همینی که هست
رای هاشونم شفاف کنن بهتر هم میشه
همچنین دسمزد و مزایا و حقوق
رای هاشونم شفاف کنن بهتر هم میشه
همچنین دسمزد و مزایا و حقوق
رودرواسی از بین میره .راحت حرف شون را میزنند
ملت هم بتوانند نظریه بدهند .خیلی هم خوبه