رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه با انتقاد از وضعیت کشتار‌های خیابانی که به شدت سلامت مردم را تهدید می‌کند، گفت : زمانی که به این شیوه فروش گوشت اعتراض می‌کنیم و خواستار برخورد با آن هستیم، چوب ارزانی این گوشت را بر سر ما می‌زنند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حسن آمویی رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه با اشاره به کشتار و عرضه دام در خیابان به شیوه نامناسب و غیربهداشتی،گفت : متاسفانه این شیوه فروش در بسیاری از نقاط شهر انجام می‌شود.

او گفت : گوسفند‌هایی که به این شیوه کشتار خیابانی عرضه می‌شوند، شاید ظاهر سالمی داشته باشند، اما تحت نظر هیچ دامپزشکی ذبح نمی‌شود و از همین رو درباره سلامت آن‌ها تردید وجود دارد.

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه دلیل استقبال مردم از این گوشت‌ها را قیمت کمی پایین‌تر آن دانست که شاید برای هر کیلو حداکثر هفت یا هشت هزار تومان باشد و افزود: دلیل ارزانتر بودن این گوشت آن است که وقتی کسی کشتار خیابانی انجام می‌دهد سالی ۱۰، ۱۵ میلیون تومان پول مالیات، ماهی دو میلیون تومان پول برق، هزینه چند میلیونی اجاره مغازه و ... را ندارد و قیمت هر کیلو گوشت برای او پایین‌تر تمام می‌شود.

آمویی با اشاره به پیگیری‌های متعددی که برای برخورد با این شیوه عرضه گوشت انجام شده، ادامه داد: هر بار که اعتراض می‌کنیم قیمت پایین این گوشت را بر سر ما می‌زنند، در حالیکه ارزان‌تر بودن آن دلیل دارد و هیچ هزینه جانبی برای عرضه کنندگان ندارد.

او گفت: مشابه این کشتار‌های غیراستاندارد و فروش گوشت را در جاده‌ها و مناطقی مانند "شیان" هم داریم که هیچ نظارتی بر سلامت دام عرضه شده در این مناطق صورت نمی‌گیرد.

رئیس اتحادیه قصابان کرمانشاه تداوم این روند را باعث به خطر افتادن سلامت مردم دانست و گفت: فروش گوشت به صورت خیابانی مغازه‌داران را نیز تحت تاثیر قرار داده و فروش قصابان را کاهش داده است.

آمویی برخورد با کشتار‌های خیابانی دام را نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله دامپزشکی، اجراییات شهرداری، مرکز بهداشت، فرمانداری و... دانست .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.