رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم در این مرکز علاوه بر شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه‌های سلامت، شرکت‌های فعال شتابدهی صادرات را نیز مستقر کنیم.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و انجمن شرکت های دانش بنیان سلامت استان تهران تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

این تفـاهم‌نامه در راسـتای استفـاده بهینه از ظـرفـیت‌ها و توانمنـدی‌های علـمی، آموزشی، پژوهـشی، فنـاوری و نـوآوری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ظرفیت‌ها و امکانات مدیریتی و تخصصی انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت استان تهران در راستای ایجاد و گسترش زمینه‌های همکاری ملی و بین‌المللی در خصوص بهره‌مندی از ظرفیت‌های طرفین منعقد شده است.

همکاری و تعامل در زمینه استقرار، فعالیت و جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی شرکت‌های خلاق، دانش‌بنیان و نوآور عضو انجمن در مرکز نوآوری کیش با تاکید بر تجاری‌سازی بین‌المللی، تقویت صادرات محصولات و خدمات خلاق و دانش‌بنیان حوزه سلامت، همکاری و تعامل در پروژه‌های مرتبط با فناوری‌ها و نوآوری‌های حوزه سلامت از محور‌های این تفاهم نامه همکاری است.

همچنین در این تفاهم نامه بر همکاری و تعامل در راه‌اندازی شتاب‌دهنده مکمل و تخصصی بین‌المللی با تمرکز بر صادرات محصولات و خدمات خلاق و دانش‌بنیان حوزه سلامت، همکاری و تعامل برای کمک به تجاری‌سازی محصولات و خدمات خلاق و دانش‌بنیان حوزه سلامت از طریق ارائه خدمات مشاوره‌ای و منتورینگ توسط کارشناسان، مشاوران، مدیران و اساتید خبره و همکاری و تعامل برای تعریف و اجرای پروژه‌های مطالعاتی در حوزه‌های موردنیاز شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق حوزه سلامت تاکید شده است.

در این مراسم مهدی راستی، رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیراظهار کرد: یکی ازماموریت‌های اصلی پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان و ایجاد اکوسیستم نوآوری در کشور است.

او  افزود: در این راستا در حوزه آموزش نیز در این پردیس رشته‌هایی ایجاد شد که بیشترین ارتباط را با حوزه کارآفرینی دارند.

رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: مرکز نوآوری پردیس بین المللی کیش این دانشگاه در فضایی به مساحت ۶۰۰ متر مربع است و از سوی سازمان منطقه آزاد کیش تامین شده است که درحال تجهیز این مرکز هستیم. نزدیکی کیش به کشور‌های حوزه خلیج فارس زمینه را برای صادرات محصولات شرکت‌های دانش بنیان فراهم می‌کند.

او افزود: یکی از حوزه‌های فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه این پردیس در بخش سلامت است که باید بستری برای صادرات محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان به کشور‌های منطقه ایجاد شود.

رئیس پردیس بین المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه داریم در مرکز نوآوری این پردیس شرکت‌های فعال شتابدهی صادرات را نیز مستقر کنیم تا از این طریق بتوانیم به بازار‌های حوزه خلیج فارس دست یابیم.

ماموریت اصلی پردیس کیش انجام فعالیت‌های فناورانه است

در ادامه ابوالقاسم مسگر پور طوسی، معاون امور بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: پردیس کیش این دانشگاه حدود ۲ سال است که راه اندازی شده و ماموریت اصلی این پردیس انجام فعالیت‌های فناورانه وایجاد پلتفرم برای شرکت‌های دانش بنیان است.

او بیان کرد: در این پردیس فضا برای استقرار شرکت‌های دانش بنیان آماده شده و دانشگاه علاوه بر دراختیار گذاشتن فضا به عنوان پشتیبان این شرکت‌ها نیز فعالیت می‌کند.

معاون امور بین الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه دانشکده‌های اقماری در کشور جایگاه بسیار خوبی دارد و اکنون این دانشگاه در شهر‌های ماهشهر، بندرعباس، گرمسار و کیش پردیس اقماری دارد.

مسگر پور طوسی تاکید کرد: استقرار شرکت‌های دانش بنیان در پردیس کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر براساس یک روال‌های ساده و به دور از بروکراسی‌های اداری است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار