سید جواد حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا با وجود کاهش شیوع کرونا در بخشهای عمدهای از استانهای کشور و تغییر وضعیت برخی شهرها از نارنجی به زرد آموزش حضوری مدارس برقرار خواهد شد یا خیر، بیان کرد: براساس جلساتی که در ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار میشود چند تصمیم مهم گرفته و مقرر شد تا حضور کادر اداری مدارس به مثابه کادر ادارات در نظر گرفته شوند.
او ادامه داد: همچنین بنا شد تا از اول بهمن مدارس در پایههای اول و دوم ابتدایی و کارگاههای فنی و حرفهای با رعایت شیوهنامههای بهداشتی به طور حضوری برگزار شوند و شیوه نامههای آن در حال تدوین است.
حسینی با اشاره به اینکه مدارس با جمعیت کمتر از ۵٠ نفر امکان آموزش حضوری دارند، تصریح کرد: مدارس دانش آموزان با نیازهای ویژه به طور میانگین کمتر از ۵٠ نفر دانش آموز دارد بنابراین امکان آموزش حضوری میسر است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا زیرساختها و آمادگی لازم برای حضور دانش آموزان در مدارس وجود دارد یا خیر، گفت: تجربه حضور دانش آموزان در مدارس را برای امتحانات نهایی سال گذشته و پایگاههای سنجش سلامت داشتیم که خوشبختانه گزارشی از ابتلا به کرونا را در چنین شرایطی شاهد نبودیم ضمن آنکه برگزاری کلاسها با ١٠ نفر دانش آموز خواهد بود.
بیشتربخوانید
حسینی با تاکید بر اینکه سلامت دانش آموزان اولویت ماست، تاکید کرد: در سراسر دنیا اولین محلی که با شیوع کرونا تعطیل شد مدارس بود و ما هم به این موضوع واقف بودیم و آن را اجرا کردیم، اکنون هم صرفا برای تعدادی از پایهها این آموزش حضوری برقرار خواهد بود.
او بیان کرد: در آموزش و پرورش عادی کمتر از ۶ درصد دانش آموزان در مدارس با جمعیت کمتر از ۵٠ نفر درس میخوانند پس این شرایط آموزش حضوری برایشان قابلیت اجرا دارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اقدامات این وزارتخانه در ایام کرونا در خاورمیانه از سایر کشورهای منطقه بهتر بود، گفت: فعالیت و تلاشهای معلمان و مدیران ما در این ایام چندین برابر قبل شده است و سعی داریم تا فرصت آموزش برای همه دانش آموزان فراهم باشد.
حسینی درباره تمهیدات در نظر گرفته شده برای دانش آموزان با نیازهای ویژه در ایام کرونا تصریح کرد: ایجاد پایگاههای آموزش مجازی، ایجاد کانال آموزشی، برگزاری آموزشهای منزل محور، اضافه کردن زبان اشاره به آموزشهای تلویزیونی از جمله اقداماتی است که برای این دانش آموزان در ایام کرونا انجام شده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنائی درباره گلایههایی که به افت تحصیلی دانش آموزان با نیازهای ویژه در ایام کرونا میشود، گفت: گزارشهای بین المللی نشان داده است که اگر فرض کنیم تمام مدارس از نظر امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، نیروی انسانی و... کامل باشند و آموزش مجازی برقرار شود باز هم دانش آموزان نسبت به ایام برگزاری آموزش حضوری ۵٠ درصد دچار افت تحصیلی میشوند.
بیشتر بخوانید
او بیان کرد: بروز کرونا ناگزیر روش آموزش را تغییر داد و ما هم مجبور شدیم در کمترین زمان ممکن تغییر رویه بدهیم تا آموزشها تداوم داشته باشد.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مسئولیتی که برای تامین تبلت و ابزارهای لازم آموزش مجازی انواع دانشآموزان دارد، تصریح کرد: با توجه به پیگیریهای انجام شده تاکنون ١۴٠ هزار تبلت با کمک خیرین حقیقی و حقوقی برای دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار تهیه شده است و این مسیر تداوم دارد.
انتهای پیام/
حالا دلایل من چیه ببینید مردم اصلا دقت می کنند و اصلا به سلامتی خودشو توجه می کنند چرا وقتی صحبت درس میشه این طوری می گید چرا وقتی خبر نگار ها می گن چرا ماسک نزدی می گید مونده خونه مونده تو ماشین تنگی نفس دارم نمی تونم تحمل کنم تازه روزانه با هزاران نفر ارتباط دارید از طریق وسیله ها یا انسان ها فرقی نداره خلاصه که ارتباط دارید خونه هم همین طور خیلی از مردم ها هستند ک ها تا الان هم هنوز پروتکل ها رو رعایت نمی کنند چرا وقتی اسم مدرسه میاد سلامتی براتون مهم میشه ما داریم بد بخت میشیم هیچی بلد
اگر مدرسه ها را باز میکنین اجباری نباشه و فقط اگر اشکال داستیم بریم مدرسه رفع اشکال کنیم و برگردیم
دوازدهمیونهمیرواجباریکنیدممنون
وقتی به معلم بگیم بلد نیستیم دوباره توضیح بدین نمیدن علاوه بر این هر لحظه هر موقع هر وقت دلشان بخواهد فیلم تدریس امتحان چه بدونم الکی همه چی می گیرند وقتی ما نمیدونیم چی بنویسیم مجبوریم دست به تقلب بزنیم خواهش میکنم دیگه مدرسه ها را باز کنید خواهش میکنیم ما گناه داریم هرچی باشه دانش آموزیم با کمبود مالی هم رو به رو هستیم با گوشی خانواده هامون میاییم گوشی بابا همیشه خونه نیست نمیتونم هر دقیقه من آنلاین باشم ولی وقتی آنلاین نباشم میگن نمره کم میکنیم این یعنی چی؟
اونم تو شرایطی که کرونای انگیلیسی هم وارد شده
سلامتی بچه ها در این صورت در خطره
ما فرزندانمون رو به مدرسه نمیفرستیم
ما به فکر سلامتی فرزندانمون هستیم
خواهش میکنم مدرسه ها رو باز کنین
یا اموزش مجازی رو دوهفته تعطیل کنین
خسته شدیم ازبس از روی گوشی درس خوندیم
آموزش و پرورش باید مسولیت دانش آموزیکه کرونا میگیره رو بر عهده بگیره نه اینکه بگه هر کی میاد بیاد هر کی نمیاد نیاد
اما کسی که و میخاد توی این ایام مخصوصا بعد از شیوع و شناسایی ویروس جدید کووید ۱۹ در ایران فرزندشو بفرسته مدرسه برای یادگیری
ای کاش شما ب جای اونا برید مدرسه ک شاید چیزی از فهم یادتون بدن
به نظرم بچه ها مدرسه بیاین خیلی بهتره،بخاطر اینکه بچه ها همه جا هستن تو کوچه و خیابان،پارک،بوستان،و......الا تو خانه و مدرسه نیستن.
چطور بچه ها صبح تا شب از خونه میزنن میان بیرون،خانواده خبر ندارن بچه اش کجا میره و کجا نمیره.و لذا یکی نیست بگه این مدارس باز کنید حداقل ما بدون بچه ها هستن مدرسه.
بخدا بچه ها مدرسه بیاین خیلی بهتره.
خانواده های عزیز با توکل به خدا بچه ها تون از اول بهمن بفرستین مدرسه
من بچه کلاس اولی دارم.اجازه نمیدم فرزندم به مدرسه بره تا زمانی که کرونا تموم بشه
تا مرگ و میر کم میشه زِرتی میگن مدرسه ها باز میشه
من دوس ندارم که برم مدرسه اگه مریض بشم ممکنه به خانوادم انتقال کنم
توی تابستون همین کار رو کردی کشته ها رسید به ۶۰۰ نفر .
از طرفی چرا معلمان کلاس های اول و دوم رو در معرض کرونا قرار می دهید ولی بقیه معلم ها در امنیت باشند اون وقت سال بعد کدام معلم کم عقلی است که این پایه ها رو بر دارد این کار باعث می شود تا سال ها مهمترین پایه یعنی کلاس اول به سرباز معلم و نیرو هایی با تجربه کمتر پر شود حتی ممکن است تا ده ها سال معلمان با سابقه از گرفتن این پایه ها خود داری کنند .
باور کنید ایران فقط تهران نیست .
اگر دلتان به حال آموزش سوخته باید دوره دوم متوسطه را باز گشایی کنید
الان همه ی کشور ها با رعایت پروتکل ها دارن میرن مدرسه چون خانواده ها صلاح بچه هاشون رو می خوان و آیننده ی اونها براشون مهمه .
معلوم نیست که این وضع تا چند سال دیگه ادامه داشته باشه پس باید به این سبک زندگی عادت کرد . و اینکه خیلیییی سریع مدارس رو برای راهنمایی ها و دبیرستانی ها حضوری کنید . چون اونها می تونن پروتکل ها را رعایت کنند . با رعایت پروتکل ها و اینکه فقط ۱۰ دانش آموز در کلاس باشند هیچگونه مشکلی پیش نمی یاد . چون اونها آینده ساز هستند هرکسی که آیندش براش مهم باشه دوست داره بره مدرسه
منکه به هیچ عنوان دخترم رو مدرسه نمیفرستم
بچه نمتونه مسایل فاصله اجتماعی بهداشتی رعایت کنه
هر کس جون خانواده شون و بچه هاشون را دوست داره مدرسه نفرسته.
در شرایطی که کروناویروس بیداد میکرد لازم هم نبود مدارس رو ۱۵ روز زودتر باز کنید .الان هم نیازی به حضور دانش آموزان در مدرسه نیست مطمئن باشید بدون حضور دانش آموزان و معلمان در مدرسه هم باز هم کروناویروس این نعمت الهی از بین نمیرود
زیادم سخت نیست. حتما باید بره تو اوضاع ..هیچ مادری راضی نمیشه ....شما هم نفرستین ...
دراین فاصله ۵۰ هزار نفر خواهند مرد واینا فقط به خاطر پوله