به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قیمه یکی از خورشتهای پرطرفدار ما ایرانیهاست و برای این که هر کسی با بو کردن قابلمه در بسته بفهمد که خورشت ما چیست بهتر است به نکات زیر توجه کنید:
۱- همه ما میدانیم نرم و خوش پخت بودن لپه یکی از عوامل موثر در طعم و مزه قیمه است پس در ابتدا و برای طبخ بهتر لپه ها، آنها را همراه با آب و نصف پیاز بپزید. چون در غیر اینصورت خورشتتان کدر میشود و مزه آبگوشت میگیرد.
بیشتر بخوانید
۲- در طول مدت جوشیدن لپهها کف سفید رنگ ایجاد شده روی آن را بگیرید چراکه همین کف یکی از عوامل تیره شدن رنگ قیمه است.
۳- اگر میخواهید رنگ دلنشین و هوس برانگیز رب سرخ شده را در قیمه ببینید در تابه جدا پیاز را سبک و سپس رب را اضافه کنید و مواد را (باحرارت بالا) تفت دهید تا از خامی دربیاید. بعد حرارت را کم کنید و پنج قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف قاشق غذاخوری گلاب به تابه اضافه کنید. این مخلوط را کم کم به گوشت در حال پخت بیفزایید و رنگ و عطر بی نظیر قیمه را ببینید و حس کنید.
منبع:روزنامه خراسان
انتهای پیام/