به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، زهره امیرچقماقی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد با ابراز خرسندی از کسب رتبههای برتر فرهنگی و پرورشی در سطح استان و کشور، گفت: آموزش و پرورش ناحیه یک در قرآن، عترت و نماز موفق به کسب ۱۰ رتبه کشوری و ۹۴ رتبه استانی شده است. در فعالیتهای فرهنگی و هنری نیز ۲۶ رتبه کشوری و ۳۶۶ رتبه استانی را به خود اختصاص داده است.
او در خصوص توسعه فضای آموزشی استان، افزود: با توجه به افزایش آمار ثبت نامی مدارس دولتی از سال ۱۳۹۸، مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک با همکاری خیرین، فضاهای آموزشی و عملکردی ۱۰ مدرسه را توسعه داد. همچنین عملیات تخریب ۵ مدرسه فرسوده و یا خشتی آغاز شد که این موضوع علی رغم تمامی مسائل و مشکلاتی که به همراه داشت، انجام شد.
امیرچقماقی از ساخت مدرسه سبز استان یزد در این ناحیه خبر داد و گفت: با پیگیریهای انجام شده و یاری اداره کل نوسازی مدارس فعالیتهای تخریب، انتقال تجهیزات و سامان دهی ثبت نام دانش آموزان مدارس تخریبی در سایر مدارس انجام شد تا مجتمع آموزشی سید گل سرخ با طرح مدارس سبز که در حال ساخت است، در سالهای آینده به بهره برداری برسد.
او با بیان این که وجود تجهیزات با کیفیت در مدارس بسیار حائز اهمیت است، افزود: در چند مرحله تعداد ۱۰۰ دستگاه کولرآبی، تجهیز ۷ مدرسه به طور کامل با موتورخانه، ۱۱۰۰ عدد میز و نیمکت و سایر اقلام نظیر تخته وایت برد، دستگاه فوتوکپی، رایانه و... به مدارس توزیع شد.
امیرچقماقی خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش ناحیه یک همان طور که در مسائل عمرانی فعالیتهای چشمگیری داشته است، در فناوری و دولت الکترونیک نیز با طراحی سامانههای مختلف نسبت به مناطق و شهرستانهای استان یزد پیشتاز است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد گفت: یکی از سامانههای بسیار مهمی که در دوران کرونا برای ثبت نام دانش آموزان مورد استفاده قرار گرفت سامانه (پند) بود که برای جلوگیری از ازدحام جمعیت در مدارس در زمان نام نویسی دانش آموزان و همچنین برای کنترل و بررسی توزیع نام نویسی دانش آموزان از طرف آموزشگاه ها، این سامانه طراحی و به اجرا درآمد که متقاضیان نام نویسی در پایههای اول و هفتم درخواست خود را ثبت و توزیع نام نویسی از طرف سامانه انجام می دادند.
امیرچقماقی به معرفی سامانه جامع دیگری به نام (پیک) پرداخت و گفت: در این سامانه ثبت انواع درخواستها انجام می شود مانند: درخواست وام، درخواست معاونت آموزشگاه و همچنین ارسال گزارشهایی نظیر گزارش سرویس مدرسه، گزارش روپوش دانش آموزی، گزارش دوران کرونا و گزارش اطلس دانش آموزی.
او افزود: در این سامانه ارسال برگه ابلاغ و برگه حکم برای همه پرسنل شاغل انجام می گیرد و در سال جاری برگزاری انتخابات مجازی انجمن اولیا و مربیان نیز از طریق این سامانه برگزار شد.
امیرچقماقی اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع سازماندهی نیروی انسانی در دوره ابتدایی که از نظر آماری بیشترین تعداد نیرو را دارد سامانه (سازماندهی معلم) طراحی شد تا افراد بدون مراجعه حضوری و با شفافیت کامل در بستر فضای اینترنت سازماندهی آموزگاران مدارس صورت پذیرد.
او با تاکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب که فرمودند با توجه به موضوع آموزش مجازی، باید برای فعالیتهای پرورشی، شیوههای جدیدی را طراحی کرد تا این موضوع مورد غفلت بیشتر قرار نگیرد، گفت: سامانه (جامع پایش فعالیتهای پرورشی) طراحی شد تا این سامانه تمام امور پرسنل حوزه پرورشی در مدارس را مورد پایش قرار داده و درگاهی ایجاد شود برای ایجاد محیط تعامل و اشتراک تجربه افراد، تا فعالیتهای گوناگون پرورشی را هم سو و هدفمند نماید.
امیر چقماقی اظهار داشت: با توجه به وجود ویروس کرونا، تعطیلی مدارس و استفاده از آموزش مجازی، افزایش ضبط فیلم و ارتباطات تصویری، آموزش و پرورش ناحیه یک تصمیم بر ساخت استودیو تخصصی فیلم برداری و تولید محتوای درسی برای استفاده آموزگاران، تهیه فیلمهای آموزشی، اجرای برنامههای لایو در شبکه شاد و غیره نمود تا برنامهها و محتواهای آموزشی با کیفیت بهتری در دسترس دانش آموزان قرار بگیرد و یادگیری موثرتری را شاهد باشیم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک توجه به مسائل آموزشی در زیست بوم جدید را مهم دانست و گفت: معاونین آموزشی آموزش و پرورش ناحیه یک از ابتدای وجود بیماری کرونا جلسات متعددی هم به صورت حضوری، و هم به صورت مجازی با مدیران محترم مدارس در تمامی مقاطع داشته اند و دستورالعملهای ارسال شده از وزارت و اداره کل را دقیق و جامع مورد بررسی قرار داده اند تا دستورالعملهای بهداشتی و آموزش دانش آموزان به بهترین نحو صورت گیرد.
انتهای پیام/ی