به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، توچری یه نون محلیه که با روغن محلی و شکر سرو میشه، این نون واسه بختیاریاست و اطراف مسجدسلیمان.
آموزش پخت توچِری
زنان ایل بختیاری شش نوع نان مختلف را طبخ میکنند: نان تیری، نان برکوه، نان بلوط، نان توچری، نان گرده، نان ور چالهای
هر کدام از این نانها طعم ومزه خاصی خود را دارند. نان در زندگی عشایر کوچنده نقش بسیار عمدهای را ایفا میکند. این ماده غذایی قوت غالب را در تغذیه جمعیت کوچنده تشکیل میدهد. برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم جهت پخت توچری
تره کوهی ۲ قاشق غذا خوری
روغن حیوانی نصف لیوان
آرد: ۳۰۰ گرم
شکر: ۲ قاشق غذا خوری
ییشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر
طرز تهیه نان توچری
ابتدا ۲ لیوان آب به آرد اضافه نموده و خمیر درست میکنیم. خمیر حاصله را در تابهای که قبلا داغ شده است قرار میدهیم.
صبر میکنیم تا مادهای شبیه نان درست شود. سپس نان را ریز کرده و در کاسه میریزیم.
روغن حیوانی گرم شده که به حالت مایع در آمده را روی نان میریزیم و سپس تره کوهی و شکر را اضافه میکنیم.
با دست چنگ میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
توچِری آماده است. لذت ببرید
توضیح مهم برای تهیه توچری نان
توچری یک میان وعده است که نزد بختیاریها بسیار معروف و محبوب است.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/