به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه ناگت توفو را به شما عزیزان آموزش دهیم. باما همراه باشید.
مواد لازم:
¾ پیمانه مایونز مخصوص وگان
¾ پیمانه پودر سوخاری
۲ قاشق غذاخوری مخمر تغذیهای
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۴۰۰ گرم توفو (پنیر سویا)
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه:
مایونز مخصوص وگان رو توی یه کاسه کوچک بریزید و تو کاسهی دیگه پودر سوخاری، مخمر تغذیه ای، پاپریکا و پودر سیر رو با هم مخلوط کنید.
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید.
پنیر توفو رو به مکعبهای کوچک و مساوی تقسیم کنید و توی مایونز و پودر آماده شده بغلتونید.
پنیرها رو توی فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/