به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ جو از خوش طعمترین و قدیمیترین سوپهای ایرانیه که علاوه بر طعم بسیار دلچسب و فوق العادهاش بسیار سالم و مقویه. این سوپ به دلیل پر ملات بودن جایگزین خوبی برای وعدههای غذایی افراد رژیمیه همچنین یه غذای سبک و فوق العاده سالم و مفید برای شام به حساب میاد. در ادامه میخوایم نگاهی بکنیم به طرز تهیه سوپ جو.
مواد لازم
۱۵۰ گرم جو پوست کنده
۱۳۰ گرم هویج (خرد شده)
۲۰۰ سی سی شیر
۱۵۰ گرم ساقه کرفس
نمک و فلفل سیاه (به میزان لازم)
۱۰۰ گرم پنیر پارمسان (رنده شده)
مواد لازم برای تهیه سس سفید
۱ پیمانه آرد
۱/۴ پیمانه خامه فرادما
۲۰ گرم کره
نمک و فلفل (به مقدار لازم)
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پانزروتی ایتالیایی و استراتای مرغ و پنیر تا شیرینی متفاوت و خوشمزه محنشا + تصاویر
دستور تهیه
جو رو از بیست و چهار ساعت قبل در مقداری آب خیس کنین، سپس آبش رو خالی کنین و با آب گوشت به مدت سه ساعت بپزین.
وقتی که جو نیم پز شد هویج و کرفس رو بهش اضافه کنین و زمانی که جو کاملا پخته شد، یک چهارم پیمانه ازش جدا کنین و مابقی رو در مخلوط کن بریزین تا له بشه.
مجددا جو کنار گذاشته شده رو روی حرارت قرار بدین و سس سفید، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنین و اجازه بدین روی حرارت بمونه تا جا بیفته.
پس از اینکه سوپ آماده شد پنیر رو بهش اضافه و هم بزنین سپس در ظرف سوپ خوری بریزین و روی اون رو با مقداری پنیر رنده شده و جوهای ریز، هویج و کرفس تزئین کرده و سرو نمایید.
تهیه سس سفید
شیر رو به آرامی به آرد اضافه کنین و روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنین تا غلیظ بشه. سپس نمک، فلفل و کره رو بهش اضافه کنین و از روی حرارت بردارین سپس خامه رو درونش بریزین.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/