به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کرانچی یکی از خوشمزهترین میان وعدههایی است که به راحتی با دستور زیر میتوانید در منزل خودتان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کرانچی پنیری با سبزیجات معطر
پنیر چدار رنده شده: ۲ پیمانه
آرد: یک و یک دوم پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل چیلی: یک قاشق چایخوری
سبزیجات معطر: یک و یک دوم قاشق غذاخوری (رزماری یا آویشن)
کره: نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
خامه: ۶ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از مرغ سوخاری زنجفیلی و روشکا میگو و پنیر تا مافین چیز برگر + تصاویر
طرز تهیه کرانچی پنیری با سبزیجات معطر
فر را با حرارت ۲۰۵ درجه روشن کنید و داخل دو سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.
سبزیجات معطر را درشت خرد کنید.
داخل کاسه غذاساز، پنیر رنده شده، آرد، نمک، فلفل قرمز خشک خرد شده و سبزیجات معطر را بریزید.
کره سرد را به صورت مکعبهایی با طول ۲ سانتی متر خرد کنید و داخل غذاساز بریزید و همراه دیگر مواد در غذاساز مخلوط کنید تا زمانی که به شکل مخلوطی خرده دار با تکههای کره دربیاید.
خامه را اضافه و باز هم مخلوط کنید.
مواد به تدریج به هم میآید و یک خمیر را تشکیل میدهد.
روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن بگذارید. خمیر را ورز دهید تا موقعی که همه بخشهای خمیر در هم آمیخته شود. یک مستطیل با خمیر به قطر ۲.۵ سانتی متر ایجاد کنید، سپس آن را با چاقو به دو نیم کنید.
با وردنه هر قسمت را پهن و لبههای آن را صاف کنید و برش بزنید. سپس با استفاده از یک کاتر پیتزا یا چاقوی تیز، مستطیل را به صورت نوارهایی با پهنای نیم سانتی متر برش بزنید.
رشتههای خمیر را داخل سینی قرار دهید. حدود نیم سانتی متر بین آنها فاصله بگذارید.
آنها را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا زمانی که کمی طلایی شود و رنگ طلایی تیره زیر آنها ایجاد شود، در فر بگذارید. اواسط پخت، سینیها را بچرخانید.
پس از خارج کردن سینیها از داخل فر به آنها دست نزنید و بگذارید رشتههای پنیری خنک شود. سپس آنها را با دقت داخل بشقاب بگذارید و سرو کنید.
نکته: خمیر را میتوان به مدت سه ماه فریز کرد. وقتی که قصد درست کردن آنها را دارید، خمیرها را از فریزر خارج کنید و بگذارید ذوب شوند و سپس بقیه دستورالعمل را انجام دهید.
منبع: سیمرغ
انتهای پیام/