به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جالب بودن این دستور مربا به این دلیل است که نیازی به پختن ندارد.
این مربا بدون پخت است و در کنار چایی بسیار زیبا و خوشمزه میشه. این مربا را هنگامی که میهمان دارید در کنار چایی سرو کنید. هم به صورت تنها میتوان خورد و هم اگر کسی مایل باشد میتواند داخل چایی بی اندازد که باز چایی طعم خوبی میگیرد.
مواد تهیه را به طور دقیق نمیتوان گفت بستگی به ظرف شما دارد.
لیمو ترش سالم و بی لک شیرازی نیم کیلو
شکر به مقدار لازم
چوب دارچین چند تکه
هل سبز درسته چند عدد کمی با دست فشار دهید که بشکنند تا عطر ان در مربا بیرون بزند.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پاستل گوشت و پنیر و پلوی علی پاشا تا سیب زمینی کبابی با سس قارچ + تصاویر
طرز تهیه:
لیمو ترشها را بعد از شستن خوب خشک کنید سپس انها را حلقههای باریک برش دهید و هستههای ان را با نوک یک چاقو جدا کنید. سپس حلقههای لیمو را به ترتیب داخل یک ظرف شیشهای که در ان محکم شود بچینید و لابه لای ان شکر بریزید (زیاد بریزید) تکههای چوب دارچین و هل را نیز لا بلا قرار دهید. تمام شیشه را پر کنید و در انتها نیز مقدار زیادی شکر روی لیموها بریزید؛ و در ان را محکم کنید و روزها جلوی نور افتاب بگذارید؛ و شبها داخل اشپزخانه. اگر بعد از چند روز سر شیشه خالی شد مجددا روی ان شکر بریزید. بعد از تقریبا ۱ ماه این مربا اماده است. تا دیر نشده این مربا را درست کنید. من خیلی وفت پیش این مربا را درست کردم و شب قبل انرا در کنار چایی سرو کردم. در ۲ نوبت به ان شکر اضافه کردم. یک بار ان را در عکس ببینید کاملا سطح مایع پایین رفته است. گاهی نیز من شیشه را بر میداشتم و آن را تکان میدادم. اضافه کردن دارچین و هل اختیاری است و در دستور اصلی نبوده، اما به نظر من عطر خوبی به ان میدهد.
من تمام ابلیموی باقی مانده از نصف کردن لیمو را درون شیشه ریختم کمی مربا ترشتر و ابکیتر از همیشه شده است؛ بنابراین از همیشه شکر بیشتری استفاده شد.
منبع: سیمرغ
انتهای پیام/